Євро-2024: Шанс для Польщі грюкнути дверима, а для Англії показати справжній футбол
Євро-2024: Шанс для Польщі грюкнути дверима, а для Англії показати справжній футбол

Євро-2024: Шанс для Польщі грюкнути дверима, а для Англії показати справжній футбол

25 червня вирішальні матчі на ЄВРО-24 проходять одразу у двох групах С та D. За регламентом турніру гри у групах відбуватимуться одночасно. О 19-00 зіграють Нідерланди з Австрією та Франція з Польщею, а о 22-00 на поле вийдуть Англія зі Словенією та Данія із Сербією. У першій четвірці все вже вирішено для поляків. Дві поразки на старті, останнє місце у групі та квитки додому були заброньовані ще до гри з Францією. Залишилося лише питання престижу, можна голосно грюкнути дверима у поєдинку з фіналістом ЧС-22. Франція має практичний інтерес – потрібні очки у боротьбі за перше місце у групі з Нідерландами. В останніх така ж історія, але суперник (збірна Австрії) також відчайдушно битиметься за перемогу в матчі. Крім сумної долі Польщі в цій групі поки що нічого не зрозуміло, а отже, буде цікаво.

У другій четвірці суперників із групи С шанси на вихід у 1\8 фіналу поки не втратила жодна з команд. На останньому місці зараз із одним очком Сербія, яка теоретично може «зачепитися» навіть за друге місце. Для цього потрібно вигравати у Данії. А скандинави у свою чергу балансують між вильотом та можливим другим (при фантастичних розкладах та першим) місцем. Трохи спокійніше має почуватися зіркова Англія перед грою з «середнячком» Словенією. В активі у команди Гарета Саутгейта вже 4 очки. Але вболівальники чекають від цієї команди на яскраву гру. Поки прагматизм остров'ян зашкалює і аванси головного претендента на континентальний титул, видані ним до турніру, виглядають вже не так переконливо. Нудно тут також не буде.

Конкретно

Хто: Нідерланди - Австрія (група D)

Де і коли : Берлін, 19:00

Хто: Франція – Польща (група D)

Де і коли : Дортмунд, 19:00

Хто: Англія – Словенія (група С)

Де і коли: Кельн, 21:00

Хто: Данія - Сербія (група С)

Де і коли: Мюнхен, 22:00

Де дивитись?

Поєдинки Євро-24 в Україні транслюються на двох платформах – MEGOGO (офіційний транслятор ігор у нашій країні) та "Суспільне". На MEGOGO перегляд доступний за підписками "Максимальна" та "Спорт". Матчі збірної України можна буде переглянути також за передоплатою "Оптимальна". Почути репортажі поєдинків можна на Радіо Промінь.

Якщо ж у вас вимкнули світло, можна стежити за поєдинками , скориставшись нашими порадами.

Теги по теме
футбол
Источник материала
Поделиться сюжетом