1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Історія кохання актора-воїна Феліпенка та його відомої дружини: вона перша запросила на побачення, а перед 24 лютого пара розійшлася
Історія кохання актора-воїна Феліпенка та його відомої дружини: вона перша запросила на побачення, а перед 24 лютого пара розійшлася

Історія кохання актора-воїна Феліпенка та його відомої дружини: вона перша запросила на побачення, а перед 24 лютого пара розійшлася

Днями український актор театру та кіно, а за сумісництвом і воїн ЗСУ Юрій Феліпенко одружився з учасницею YouTube-шоу "Ебаут" та засновницею бренду прикрас Motrych Studio Катериною Мотрич. До цього кроку пара йшла довго.

Саме під час війни вони зрозуміли, що повинні бути разом, хоча незадовго до повномасштабного вторгнення закохані розійшлися. OBOZ.UA вирішив пригадати романтичну історію новоспеченого подружжя.

Вона почалася близько 6 років тому, коли Катерина Мотрич прийшла на виставу ще зі своїм колишнім бойфрендом. Її увагу одразу привернув харизматичний актор, про що вона йому пізніше написала.

"Катя тричі приходила на мої вистави в Театр на Подолі. Вже потім зізналася, що вперше навіть була з хлопцем. Після останньої вистави вона написала мені в месенджер: "По-перше, ви привертаєте погляд із залу. По-друге, не знайшла для вас приводу відмовити мені в декількох келихах вина". Я подумав, як добре написано, і вирішив познайомитися", – пригадав Феліпенко в інтервʼю УНІАН.

Попри втому від зйомок, вистав і репетицій, актор все ж вирвався на побачення. Дівчина сподобалася йому одразу, але артист не подав виду. Поспілкувавшись якийсь час, вони вирішили стати парою.

Стосунки актора та бізнесвумен були пристрасними та емоційними, тому в якийсь момент вони не змогли знайти спільну мову й розійшлися. 23 лютого 2022 року закохані зустрілися, щоб обговорити свої проблеми, заснули разом, а прокинулися вже від новин про війну.

"Не війна вплинула на наше возз'єднання, а розуміння, що це абсолютно моя людина, що я її люблю", – пояснював актор.

У 2024 році зірка Театру на Подолі вступив до лав батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92-ї ОШБр. В блозі він анонсував нові премʼєри "не за горами, а за териконами".

Проте днями на сторінці воїна зʼявилося фото з коханою біля Палацу Одруження. Катерина та Юрій позували в звичайному одязі, демонструючи на камеру свої обручки.

"У добру путь, кохана", – написав актор.

Раніше OBOZ.UA розповідав, що співачка Деніз Нолан вийшла заміж за Тома Андерсона після 47 років спільного життя. На весілля знаменитість вбрала образ у кольорах прапору України.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом