1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Каньє божевільний": шанувальники Б'янки Цензорі б'ють на сполох через її вагу
"Каньє божевільний": шанувальники Б'янки Цензорі б'ють на сполох через її вагу

"Каньє божевільний": шанувальники Б'янки Цензорі б'ють на сполох через її вагу

Друзі Б'янки порівнюють її з Джулією Фокс, яка теж втратила вагу, почавши зустрічатися з репером. Вони впевнені, що Вест повністю придушив волю Цензорі.

За півтора року шлюбу з Каньє Вестом його 29-річна дружина Б'янка Цензорі помітно схудла, зазначають інсайдери в бесіді з Daily Mail. Через це багато шанувальників дівчини занепокоєні й навіть порівняли її з Кім Кардаш'ян і Джулією Фокс, які так само піддавалися контролю з боку репера.

Під час останньої появи в Парижі, коли Цензорі приїхала в ресторан у вбранні зі скотчу з практично голими грудьми, фанати відзначили, що вона втрачає вагу. Порівнявши її фото до весілля з Вестом і зараз, користувачі дійшли висновку, що вона стала "неймовірно стрункою".

"Вона схудла, її форми зменшилися, а важка тканина грудей тепер обвисла. А також втрата м'язової маси", "Те ж саме сталося, коли він зустрічався з Джулією Фокс. Дивні божевільні вбрання, різка втрата ваги, Каньє божевільний", "Вона схудла приблизно на 10 фунтів, що є значною вагою, але навряд чи викликає занепокоєння", "Каньє робив з Кім те ж саме, що він робить із Б'янкою протягом усього їхнього шлюбу. Різниця в тому, що коли Каньє одягав Кім, його поважали як особистість — як артиста", "На жаль, Кім знає, через що проходить Б'янка, але вона вважає, що Б'янка повинна була знати, у що вона вплутується", — пишуть у коментарях.

До зустрічі з Каньє Б'янка була куди фігуристішою

Коли музикант був одружений з Кім Кардаш'ян, він вимагав від неї переодягнутися, якщо йому здавалося, що вона показує занадто багато тілі. Як зізнавалася сама Кім, за час їхнього семирічного шлюбу Вест вирішував, що їй носити.

"Каньє завжди одягав мене. На початку 2000-х він буквально просто надсилав мені випадкові електронні листи з усіма цими образами і тим, яким має бути мій стиль", — згадувала вона.

Втомившись від витівок чоловіка і контролю, Кардаш'ян подала на розлучення в лютому 2021 року, незадовго до сьомої річниці весілля. У березні 2022 року пару офіційно розлучили, і Каньє погодився платити $200 тисяч на місяць як аліменти і рівну опіку.

З архітекторкою з Австралії Б'янкою Цензорі Вест одружився в січні 2023 року, що було визнано незаконним весіллям, оскільки виявилося, що вони не подали свідоцтво про шлюб. Однак у середині жовтня 2023 року стало відомо, що пара дійсно уклала законний шлюб, і що це сталося роком раніше з "релігійних причин".

Каньє Вест контролював стиль своєї колишньої дружини Кім Кардаш'ян

Сім'я Б'янки серйозно стурбована тим, як вона змінюється.

"Її сім'я і друзі засмучені, тому що ситуація стає все гіршою і гіршою. Б'янка явно не усвідомлює, що те, що вона носить, не тільки огидно і подає поганий приклад, а й потенційно порушує закон. Тим часом, Каньє вкритий п'ятьма шарами одягу, і коли його дружина виглядала замерзлою, будучи оголеною і загорнутою в поліетилен, він навіть не запропонував їй жодної зі своїх накидок", — розповів журналістам один з інсайдерів. Він підкреслив, що її батьки дуже засмучені і не впізнають її.

"Вона б не зробила цього, якби її не контролювали", — додало джерело.

Раніше Фокус писав, що Каньє Вест спустив $40 тисяч на випивкудля друзів під час вечірки в Парижі.

Источник материала
Поделиться сюжетом