Новий бюджетний кросовер Fiat отримає знамените ім'я
Новий бюджетний кросовер Fiat отримає знамените ім'я

Новий бюджетний кросовер Fiat отримає знамените ім'я

Новий Fiat Multipla – практичний бюджетний кросовер із легендарним ім'ям. Модель розробляють на платформі та агрегатах Peugeot, Opel та Citroen. Це дозволить прискорити розробку та знизити ціну машини.

Перші подробиці стали відомі Club Alfa. Раніше модель Multipla була компактним мінівеном. Тепер стане кросовером – автомобілі подібного формату сьогодні набагато популярніші.

Інтер'єр розмістить до 7 людей. В основі напрацювання Peugeot, Citroen і Opel, але дизайн буде унікальний. Італійська компанія нещодавно показала кілька концептів, які натякали на новий дизайн кросоверів. Fiat Grande Panda вже розсекретили офіційно у цьому стилі.

Новий Fiat Panda 2025 модельного року готується до повної прем'єри 11 липня 2024 року, коли італійський автовиробник відзначатиме свій 125-й день народження. Покупці вибиратимуть між електричною та гібридною модифікаціями. Ціна – близько 20 000 євро.

Цікаво, що новий Fiat будуть виробляти паралельно із актуальною Panda, яка протримається на конвеєрі як мінімум до 2026 року.

OBOZ.UA раніше розповідав про новий доступний седан VW.

Источник материала
Поделиться сюжетом