У передмісті Києва у квартирі вибухнув генератор
У передмісті Києва у квартирі вибухнув генератор

У передмісті Києва у квартирі вибухнув генератор

У селі Софіївська Борщагівка у передмісті Києва у квартирі вибухнув генератор, які жителі України використовують через стабілізаційні відключення світла. Про це уранці 25 червня повідомили столичні телеграм-канали “Труха Київ” та “Киевский Движ”.

- Вибуховою хвилею винесло вікна, вся квартира була у вогні: мешканці допомагають виносити вцілілу техніку. Не можу сказати точно, але судячи з усього, з вікна полетіли шматки бетону на машини, що стояли поруч, — написав адміністратор одного з телеграм-каналів, який отримав відео від підписників.

За даними іншого телеграм-каналу, постраждалих внаслідок вибуху генератора у квартирі немає. Згідно з опублікованим відео, також постраждали дві сусідні квартири - внизу та нагорі. У них вигоріли балкони.

  • 24 червня генеральний директор компанії Yasno Сергій Коваленко повідомив, що в Києві найближчими тижнями світло відключатимуть і в "сірих зонах".
  • 18 червня пресслужба компанії ДТЕК повідомила, що у Києві втричі скоротили кількість багатоповерхівок, яким не вимикають світло.
Теги по теме
Киев Взрыв
Источник материала
Поделиться сюжетом