В Карпатах продають будинок в гірському селі всього за $9 тисяч: як виглядає
В Карпатах продають будинок в гірському селі всього за $9 тисяч: як виглядає

В Карпатах продають будинок в гірському селі всього за $9 тисяч: як виглядає

В Карпатах, в гірському селі, продається будинок за 9 тис. доларів. Площа будинка - 40 квадратів, а разом з будівлею продається 22 сотки землі.

Про це йдеться в даних великого порталу нерухомості. В будинку є три кімнати, сама будівля побудована ще в 1980-х. Будинок утеплений пінопластом, є електроенергія. При тому немає водопостачання.

"Продається будинок з землею 22 сотки в мальовничому гірському селі Уторопи, близько д лісу. Будинок складається з трьох кімнат та пивниці під будинком, є світло, газова труба проходить поряд. Добрий заїзд в кожну пору року", - йдеться в оголошенні.

У́торопи – село Косівського району Івано-Франківської області. В селі проживає близько 2 тис. мешканців.

Ціни на вторинному ринку

За останні півроку зросли ціни і на вторинному ринку столичного житла. Наприкінці травня середня вартість квадратного метра у таких квартирах становила 57 730 грн, що майже на 5000 грн більше, ніж шістьма місяцями раніше.

Для однокімнатних квартир найчастіше виставляють вартість квадратного метра в 54 000 грн, що складає 8,4% оголошень про продаж. У найдешевшому сегменті знайти квартири за ціною квадратного метра в 15 000 грн досить складно – таких оголошень лише 0,1%.

Як повідомляв OBOZ.UA раніше, українці маютькілька тижнів для сплати податків на нерухомість. Квитанції-повідомлення вони мають отримати до 1 липня. Розмір податку залежить від площі нерухомості а також від мінімальної зарплати.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом