1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірка "Кварталу" Ірина Сопонару вперше показала чоловіка та розповіла подробиці весілля
Зірка "Кварталу" Ірина Сопонару вперше показала чоловіка та розповіла подробиці весілля

Зірка "Кварталу" Ірина Сопонару вперше показала чоловіка та розповіла подробиці весілля

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару вперше показала чоловіка-іноземця Різа, з яким нещодавно уклала шлюб і розповіла про їхнє весілля. В інтерв'ю Аліні Доротюк артистка зізналася, що свято відбулося на початку травня у присутності 70 осіб, більшу частину з яких складали друзі-коміки Ірини.

За словами Сопонару, у день весілля вони із коханим приміряли кілька нарядів. Зокрема, актриса йшла під вінець у білій сукні Mila Nova, а пізніше змінила його на вбрання від FROLOV. Пара також подбала про благодійну складову церемонії та запропонувала гостям замість подарунків пожертвувати донати на потреби чотирилапих в українські притулки.

- Весілля було скромне, звичайне. Було до 70 людей. З гостей були мої колеги, все моє оточення переважно коміки. Не було стресу. Моя подруга займалася організацією. Все було спокійно. Воно так швидко пройшло. Один вечір святкували. Наступного дня вдома ходила у фаті, бо я не була в ній. Я хотіла бути класичною нареченою. У мене було дві сукні. Весілля оплачував Ріс. На весіллі ми попросили, щоб не витрачали гроші на квіти та задонатили. Спершу хотіла задонатити військовим, але є кілька притулків, де біда…», - розповіла Сопонару.

Обранець Сопонару також запрошував близьких із Великобританії, проте більшості не вдалося приїхати через безпеку.

- Я запросив близько 40 людей із Великобританії, але прийшов лише один. Бояться. Навіть родина не прийшла. Проблеми безпеки. Ми зробимо щось в Англії дещо пізніше, щоб відсвяткувати з ними. Близькі люблять її, - наголосив Рис.

Ірина та Різ зустрічаються з 2021 року. Коханий актриси зізнався, що вирішив змінити місце проживання та обрав для цього Україну, оскільки раніше часто приїжджав сюди у відпустку з другом-українцем. Вирішальним чинником для нього стала зустріч із Сопонару. Британець за чотири місяці вивчив українську мову з нуля. Пара почала жити разом із початку повномасштабної війни, а у травні 2022 року бойфренд зробив актрисі пропозицію.

Фото
Фото
25 Червня09:40
Источник материала
Поделиться сюжетом