Чоловік купив додому помідори: те, що він побачив всередині - огидливо
Чоловік купив додому помідори: те, що він побачив всередині - огидливо

Чоловік купив додому помідори: те, що він побачив всередині - огидливо

Чоловік після покупки помідорів вирішив приготувати один із них, однак, після того, як він його розрізав - був неприємно вражений тим, що було всередині.

Покупець був "надзвичайно нажаханий" після того, як розрізав помідор і виявив, що в ньому повно "черв'яків". Однак, придивившись уважніше, він зрозумів, що все було не так, як здавалося, повідомляє Mirror.

На Reddit ентузіаст здорового харчування розповів, що він дізнався, що це за дивна добавка до помідора, коли зрозуміли, що черв'яки "не рухаються".

Спантеличений чоловік опублікував у соціальних мережах знімок незвичного на вигляд плоду, з насіння якого виходили якісь білі об'єкти, що виглядали досить неапетитно. Вони підписали пост: "Я розрізав цей помідор і подумав, що в ньому повно черв'яків. Але насправді це паростки!

"Мені було дуже гидко, поки я не зрозумів, що "черв'яки" не рухаються. Дивно, мені 68 і я ніколи такого не бачив", - написав він.

Що таке reddit?

Reddit - сайт, що поєднує риси соціальної мережі і форуму, на якому зареєстровані користувачі можуть розміщувати посилання на будь-яку вподобану інформацію в Інтернеті і обговорювати її. Як і багато інших подібних сайтів, Reddit підтримує систему голосування за вподобані повідомлення - найбільш популярні з них виявляються на головній сторінці сайту, пише Вікіпедія.

Люди поспішили прокоментувати це відкриття і висловили кілька геніальних ідей.

Один із овочевих експертів зазначив, що такого типу черв'яки в помідорі - це генетична мутація, яка з'являється в деяких фруктах.

"Це генетична мутація, яка з'являється в деяких фруктах. У більшості фруктів є фермент, який не дає насінню висипатися, коли воно знаходиться всередині плоду. Зазвичай насіння потрібно видалити з плоду, або ж плід має згнити, і в цей момент фермент руйнується, що призводить до того, що насіння висипається, якщо є відповідні умови. Іноді в рослині розвивається мутація, і їй бракує гена, щоб виробляти цей фермент у плодах. І ось результат!", - написав один із користувачів.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом