Fiat Topolino перетворили на дороге пляжне багі
Fiat Topolino перетворили на дороге пляжне багі

Fiat Topolino перетворили на дороге пляжне багі

Італійське кузовне ательє Castagna Milano представила конверсії на тему пляжних багі. За основу для своїх творінь компанія взяла електричний Fiat Topolino, який доступний у базовій 2- та подовженій 4-місній версіях.

Обидві моделі оснащені електроприводом, а їхній дизайн нагадує 500 Jolly з минулого століття. Замість жорсткого верху автомобілі отримали м’який тент, що знімається, а для оздоблення інтер’єру використовується дерево, тканина та полірований алюміній. Натхнення міланські дизайнери черпали у вигляді океанських яхт.

Fiat 500 Jolly

Чотиримісна версія на 300 мм довша за базовий варіант, що дозволяє перевозити додатково двох пасажирів або багаж. У рух новинку наводить 8-сильний електромотор, живлення для якого забезпечує літій-іонна батарея на 5,5 кВтг. Запас ходу складає 75 км, що цілком вистачить на день подорожей між пляжем та готелем.

/

Базова версія коштуватиме мінімум 25 тисяч євро, а вартість подовженого варіанту стартує з позначки 35 тисяч євро. Недешево, якщо врахувати, що електричний Fiat Topolino коштує у місцевих дилерів лише 7544 євро.

Источник материала
Поделиться сюжетом