Фонд гарантування продає пул активів семи банків
Фонд гарантування продає пул активів семи банків

Фонд гарантування продає пул активів семи банків

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж міжгалузевий пул активів семи банків за стартовою ціною у 48 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"3 липня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «МР Банк», АТ «Мегабанк», ПАТ «Промінвестбанк», АТ «Банк Форвард», АТ «Банк Січ», АТ «АКБ «Конкорд» та АТ «Укрбудінвестбанк», що ліквідуються Фондом гарантування вкладів", - йдеться у повідомленні.

Міжгалузевий пул включає активи, за якими боржники провадять різні види економічної діяльності. До складу лоту увійшли права вимоги та майнові права за кредитними договорами, укладеними з суб’єктами господарювання та фізичними особами, дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю.

У забезпечення виконання зобов’язань перед банкамиоформлено об’єкти житлової та комерційної нерухомості, земельні ділянки, обладнання, товари, транспорт, фінансову поруку тощо. Початкова ціна лоту – 48,0 млн грн.

Як повідомлялося, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб у травні виплатив вкладникам банків, що ліквідуються, понад 10 млн грн гарантованого відшкодування.

Теги по теме
Экономика Банк Финансы
Источник материала
loader
loader