Годинник на честь нового Bugatti Tourbillon коштуватиме $340 тисяч
Годинник на честь нового Bugatti Tourbillon коштуватиме $340 тисяч

Годинник на честь нового Bugatti Tourbillon коштуватиме $340 тисяч

Компанії Bugatti та Jacob & Co мають давні партнерські зв’язки у галузі створення ексклюзивних творів технічного мистецтва. Після нещодавньої презентації гіперкара Tourbillon від Bugatti свій 16-циліндровий шедевр представили й годинникових справ майстри зі США.

У 2019 році дві імениті компанії підписали угоду про творчу кооперацію. Першим дітищем у 2020-му став годинник Bugatti Chiron Tourbillon. Виробництво ексклюзивного хронографа з мініатюрним мотором W16 було обмежено тиражем 250 екземплярів, а вартість кожного склала $280 тисяч.

/

Після дебюту нового флагмана Bugatti під ім’ям Tourbillon чарівники Jacob & Co представили свій “Турбійон”. На створення нового унікального годинника пішло 18 місяців праці дизайнерів та інженерів компанії, які працювали в кооперації зі своїми французькими колегами з Мольсайма. Новинка має чорний титановий корпус, в якому ховається сапфіровий двигун з 16 титановими поршнями, які можна активувати на 20 секунд.

Годинник складається з 557 деталей включаючи 30-секундний двошвидкісний турбійон. Зовнішність доповнює приладова панель, що нагадує за формою автомобільний аналог.

“Тісна співпраця з Bugatti – це захоплюючий досвід”, – говорить Яків Арабов, засновник і керівник компанії Jacob & Co. «Я живу для того, щоб вивести годинникове виробництво на новий рівень, вигадуючи дизайн та складні конструкції, про які ніхто навіть не мріяв. Bugatti роблять те саме. Вони виходять за межі того, що всі вважають межею. Bugatti Tourbillon — наш найпередовіший годинник, велике досягнення великого партнерства».

Виробництво “Турбійону” буде ще ексклюзивнішим, ніж Bugatti Chiron Tourbillon – лише 150 клієнтів зможуть стати їхніми власниками, заплативши значну суму в $340 тисяч.

Источник материала
Поделиться сюжетом