КНДР відправить свою армію на війну в Україну: що відбувається
КНДР відправить свою армію на війну в Україну: що відбувається

КНДР відправить свою армію на війну в Україну: що відбувається

Це може статися вже наступного місяця. У рамках військового альянсу між КНДР та РФ інженерний підрозділ північнокорейської армії направлять до Донецька, зауважив німецький оглядач Юрген Наудітт.

Північна Корея обʼєднає свої Збройні сили з російськими окупантами та відправить їх на війну в Україну. Про це повідомив німецький оглядач Юрген Наудітт у своєму X (Twitter).

"Північна Корея відправить своїх військових в Україну протягом місяця", — сказав Юрген Наудітт.

Він зауважив, що 19 червня президент РФ Володимир Путін під час візиту до КНДР заявили, що бійці Північної Кореї не братимуть участь у російсько-українській війні. Проте 26 червня у Міноборони США зауважили, що Центральна військова комісія КНДР оголосила, що країна обʼєднає свої ЗС з росіянами, а інженерний підрозділ північнокорейської армії направлять до Донецька в рамках військового альянсу між двома Москвою та Пхеньяном.

"Путін завжди брехав і буде брехати. Як зараз відреагує Захід?" — наголосив оглядач.

За його словами КНДР має одну з найбільших армій у світі, яка складається з близько 1,3 мільйона військових.

Зауважимо, що інформація від німецького оглядача не є офіційною. Крім цього, на момент виходу публікації Генштаб не прокоментував подію.

Нагадаємо, 26 червня представник Пентагону, генерал-майор Пет Райдер повідомив, що якщо Кім Чен Ин відправить північнокорейську армію на війну в Україну воювати на боці РФ, то ті перетворяться на гарматне мʼясо. За його словами, Росія зазнає великих втрат у війні.

Того ж дня аналітики Defense Express розповіли, що на початку 2023 року загальна чисельність північнокорейської армії становила 1,28 мільйона кадрових військових та 600 тисяч резервістів.

Теги по теме
Владимир Путин Донбасс Донецкая область военные Армия
Источник материала
Поделиться сюжетом