Laura Marti виступить у Києві з великим концертом
Laura Marti виступить у Києві з великим концертом

Laura Marti виступить у Києві з великим концертом

«Я дуже активна у творчості, бо це моя суть. Після трьох нових альбомів за останні два роки я майже кожен місяць релізила нову пісню. Увесь цей час я активно викладаю спів і доначу з уроків на дрони, медицину тощо. Продовжую грати концерти на підтримку України. А ще я закохалась і тому залишилась у Кельні. Його звати Філіпп, він гітарист. Цього року я привезу свого чоловіка в Україну, і ви зможете почути нас на великій сцені 11.07», – ділиться своїми напрацюваннями й особистою історією співачка.

Минулого року Laura Marti вже відвідувала Україну з благодійним туром, виступала у госпіталях для наших військових. Останній авторський проєкт «Співаємо на дрони з Laura Marti» зібрав на 7 FPV дронів, які полетіли захищати Харків.

У межах липневого туру на підтримку альбому Waves Laura Marti дасть ще один особливий концерт в Києві  просто неба – свій великий поп-сольник. 11.07 в V'YAVA артистка заспіває свої найкращі пісні з трьох поп-альбомів: Shine, «Все буде добре», 24th, а також нові сингли. Лаура виступить у складі свого бенду: Philipp Köbele – гітара, Nataliya Lebedeva – клавішні, Yehor Abramov – бас, Yehor Balaban – барабани.

Концерт Laura Marti відбудеться 11 липня в V'YAVA в Києві.

Фото: Роман Пашковський, Аліна Гармаш

Источник материала
Поделиться сюжетом