Не соромиться: Єва Бушміна, яка замовчує війну, зізналася, чи заробляє на OnlyFans
Не соромиться: Єва Бушміна, яка замовчує війну, зізналася, чи заробляє на OnlyFans

Не соромиться: Єва Бушміна, яка замовчує війну, зізналася, чи заробляє на OnlyFans

Також Єва згадала і про кар'єру в складі гурту. За її словами, для неї це був непростий період.

Водночас вона запевнила, що зі своїм чоловіком Денисом Грищуком має бажання створити профіль на OnlyFans. Це рішення виконавиця пояснює наявністю великої кількості "гарних відео", якою вони б хотіли поділитися з аудиторією, але не можуть.

Ми не можемо всі відео публікувати в соцмережах, хоча вони просто еротичного характеру. Нам допомагали зі сторінкою ті, хто в цьому знається. Однак, щось пішло не так, і ми поки не можемо її створити,
– запевнила Єва.

До того ж парі не вдається пройти верифікацію на сайті, що ускладнює процес створення сторінки. Бушміна підкреслила, що була б рада отримувати гроші з публікації пікантних відео, якщо зіркам таки вдасться авторизуватися на OnlyFans.

Ба більше, своє палке бажання ділитися з прихильниками еротичним контентом Єва також пояснила.

Мені здається, що я була такою завжди. Раніше, я завжди боялась засудження, викриття, що хтось дізнається. Я боялася бути тою, якою є насправді,
– розповіла Бушміна.

Де зараз Єва Бушміна

  • Ще до початку повномасштабного вторгнення співачка виїхала до Франції, де живе зі своїм цивільним чоловіком, одеським скульптором Денисом Грищуком. Артистка продовжує публікувати еротичний контент та іноді випускати пісні.
  • Єва ще жодного разу публічно не висловилася про війну в Україні. Попри наявність кількох постів у соцмережах на тему вторгнення, вона і в них не заявила про чітку позицію щодо Росії.
  • Виконавиця не перейшла на українську мову, а й надалі спілкується російською та вдає, ніби нічого не відбувається.
Источник материала
Поделиться сюжетом