1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Пожартував про покемонів. Король Чарльз "блиснув" гумором перед японським імператором
Пожартував про покемонів. Король Чарльз "блиснув" гумором перед японським імператором

Пожартував про покемонів. Король Чарльз "блиснув" гумором перед японським імператором

Король Великої Британії Чарльз |||під час вечері з імператором Японії Нарухіто "блиснув" своїми знаннями в сфері японської культури. Як зʼясувалося, монарх не лише знає про культовий мультсеріал "Покемони", а й заохочує інтерес онуків до перегляду аніме.

Такий висновок можна зробити, проаналізувавши жарт правителя. Його слова передали журналісти Metro.

Британець під час вечері з поважним гостем обговорював риболовлю та свої в ній невдачі.

"Мені шкода повідомляти, що останнім часом мені не щастить з риболовлею. Фраза про покемонів "треба впіймати їх усіх" може сподобатися моїм онукам, але для мене це, мабуть, мрія", – сказав король.

Фраза "gotta catch ’em all" є прямим відсиланням по головної пісні "Покемонів", де герої обіцяють "впіймати їх усіх". Король провів аналогію між риболовлею та полюванням на фантастичних істот.

Його згадка про онуків може свідчити про те, що вони знайомі з аніме та люблять його дивитися. До слова, як пише видання, Чарльз також згадав інший культовий мультфільм Японії – Hello Kitty.

Ймовірно, так монарх хотів віддати шану японській культурі. Нагадаємо, що пройшов лише перший день візиту японця та його дружини до Лондону з трьох.

Як писав OBOZ.UA раніше, сестра короля, принцеса Анна, не змогла приєднатися до зустрічі, адже нещодавно потрапила в лікарню. Її підвело небезпечне хобі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом