"ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація
"ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація

"ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація

Відомий у соціальних мережах та на телебаченні український мольфар, переможець проекту "Битва екстрасенсів" Макс Гордєєв озвучив свій свіжий прогноз. За його словами, Росія атакуватиме південні регіони.

Ситуація на півдні України, зокрема у Херсоні та Одесі, залишатиметься напруженою. Жителям південних областей слід готуватися до можливих евакуацій.

Про це стало відомо завдяки новому прогнозу мольфара Макса Гордєєва для одного із українських видань.

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

"Я бачу, що ці регіони будуть схильні до атак і обстрілів. Українські війська активно працюватимуть над зміцненням оборони та звільненням окупованих територій. Жителям цих областей слід бути готовими до можливих евакуацій і дотримуватись запобіжних заходів. Я відчуваю, що в Херсоні та Одесі буде реалізовано важливі оборонні проекти, спрямовані на захист населення та критичну інфраструктуру. Ці зусилля допоможуть мінімізувати збитки та покращити безпеку в регіонах", - сказав мольфар.

Макс Гордєєв. Фото: скриншот YouTube

Також Макс Гордєєв відповів, чи можливі повторні атаки на українську столицю.

"Швидше за все, Київ залишиться під загрозою нових атак у найближчі тижні. Бачу, що система протиповітряної оборони міста активно працюватиме, але ризик ракетних ударів і диверсій залишається високим. Жителям слід бути обережними, регулярно перевіряти стан притулків і бути готовими до можливих евакуацій. Посилення заходів безпеки допоможе мінімізувати наслідки можливих атак", – додав мольфар.

Раніше повідомлялося, "Ворог зазнає значних втрат": у пророцтві старця Христофора з'явився натяк на посилення ЗСУ.

Також, екстрасенс "побачив" новий контрнаступ ЗСУ: почнуть успішні атаки.

Источник материала
Поделиться сюжетом