Представлений BMW M5 2025 — найпотужніший M5 в історії
Представлений BMW M5 2025 — найпотужніший M5 в історії

Представлений BMW M5 2025 — найпотужніший M5 в історії

Представлений BMW M5 2025 модельного – найпотужніший автомобіль серії, а також найважчий M5 всіх часів завдяки гібридній трансмісії.

Він отримав 4,4-літровий двигун V-8 з подвійним турбонаддувом та один електродвигун, вбудований у восьмиступінчасту коробку передач. Загальна потужність системи складає 717 к.с., що трохи менше, ніж у XM Label. Один тільки двигун внутрішнього згоряння розвиває потужність 577 k.с., а ще 194 k.с. дає електромотор.

BMW заявляє, що новий M5 може розганятися до 100 км/год за 3,4 секунди. Максимальна швидкість обмежена 255 км/год, хоча з пакетом M Driver’s Package вона збільшується до 305 км/год. В електричному режимі BMW забезпечує безшумний пробіг на 40 км виключно за рахунок енергії акумулятора. Однак, якщо ви різко натиснете на педаль газу або вирішите вручну переключити коробку передач M Steptronic, автомобіль відразу запустить ДВЗ для більшої потужності.

У нового M5 є три стандартні режими руху. Комфорт – бензин та електрика забезпечують максимально плавне та ефективне переміщення. Бензиновий двигун відключатиметься частіше. Режими Sport і Sport Plus пожвавлюють ситуацію (при цьому двигун постійно працює), а режимі Dynamic та Dynamic Plus оптимізують роботу трансмісії на повну потужність та підвищують ефективність системи охолодження для роботи на треку.

Зупиняють M5 шестипоршневі супорти на 16,1-дюймових дисках спереду і плаваючі однопоршневі супорти в 15,7-дюймових дисках ззаду. Керамічні гальма M Carbon є додатковим обладнанням. П’ятиважільний задній міст залежить від моделі та використовує посилені важелі керування, важелі керування розвалом та напрямні важелі, призначені для більш високих перевантажень. Передня вісь на подвійних поперечних важелях жорсткіша і використовує спеціальні маточини M5. Підвіска BMW Adaptive M входить до стандартної комплектації та оснащена амортизаторами з електронним керуванням, які водії можуть точно налаштувати.

BMW M5 2025 року важить 2444 кг, а це більше, ніж Ford F-150 з чотиридверною кабіною та повним приводом. Стартова ціна складає $120 675.

Источник материала
loader
loader