Визнаний "Найпотворнішим у світі" пікінес зміг врятувати 7 псів з українського фронту
Визнаний "Найпотворнішим у світі" пікінес зміг врятувати 7 псів з українського фронту

Визнаний "Найпотворнішим у світі" пікінес зміг врятувати 7 псів з українського фронту

Ось Вам історія, яка змусить серце тремтіти: у п'ятницю в Орегоні 8-річний пекінес на ім'я Вайлд Тханг був визнаний найпотворнішим собакою у світі. Це була його п'ята спроба здобути головний приз, і його наполегливість нарешті виявилася успішною.

Вайлд Тханг виріс у Лос-Анджелесі і почав своє життя з важкого старту. У дитинстві він перехворів на чуму, що вплинуло на його здоров'я – у нього не виросли зуби, тому його язик завжди виглядає, ніби він усміхається.

Але незважаючи на всі складнощі, Вайлд Тханг – щасливий і здоровий пес, який обожнює іграшки та просто обожнює суспільство.

Його історію опублікували у The New York Times.

Вайлд Тханг / фото: скріншот із відео BBC

Він не лише виграв серця суддів своєю унікальною чарівністю, а й став частиною благодійних зусиль. Вайлд Тханг допоміг зібрати кошти для порятунку пекінесів в Україні, і вже сімох із них він вивіз у безпечне місце із зони конфлікту.

Тепер Вайлд Тханг насолоджується заслуженою пенсією в Орегоні, де живе зі своєю власницею Енн Льюїс. У його Instagram постійно з'являються фотографії та відео, де він радісно приймає життя в "режимі гобліна", куштує смакота і просто балується зі своїми великими карими очима.

Конкурс "Найпотворніший пес у світі" / фото: The New York Times

Конкурс "Найпотворніший собака у світі" не просто захід, він нагадує нам про важливість усиновлення свійських тварин і закликає всіх цінувати індивідуальність і неповторність кожного собаки.

(Відео з врученням нагороди Вайлд Тхангу можна переглянути за посиланням)

Вайлд Тханг став не просто переможцем, а іконою, що доводить, що справжня краса – це не стандарти, а любов, радість та стійкість, які вони приносять у наше життя.

Конкурс "Найпотворніший пес у світі" / фото: скріншот з відео BBC

Раніше Знай.ua стало відомо про те, до якого пухнастого компаньйона довірити свої золоті роки: найкращі породи собак для людей похилого віку.

Вам буде цікаво дізнатися, кішка довгий час симулювала перелом, щоб отримати "обіймашки": розорила господиню на 40 тисяч гривень

Читайте також: з кінчався улюбленець мільйонів з "Ходячих мерців": причина смерті не повідомляється

Источник материала
Поделиться сюжетом