30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ательє Mansory показало черговий експеримент на тему Ferrari
Ательє Mansory показало черговий експеримент на тему Ferrari

Ательє Mansory показало черговий експеримент на тему Ferrari

Під час створення F8XX Spider команда Куроша Мансорі надихалася трековими моделями Ferrari XX. Новинка продовжує розкривати потенціал німецького ательє Mansory та свідчить, що стимулятори творчості, що використовуються дизайнерами, стають дедалі екстремальнішими.

F8XX Spider отримав оригінальне градієнтне забарвлення з використанням сірого, чорного та бірюзового кольорів, а аеродинамічні елементи та частини декору салону виконані з “мармурового” вуглепластику. Попереду автомобіль хизується кованими 21-дюймовими дисками, а ззаду встановили ще більші 22-дюймові з ажурним карбоновим орнаментом. Модель отримала унікальне кузовне обважування з карбону, у тому числі капот, бічні спідниці та агресивний задній дифузор з “квартетом” вихлопних патрубків.

/

У розкішній обробці салону з використанням шкіри та карбону обігрується та ж палітра, що і в екстер’єрі – чорний, білий та бірюзовий, а про походження “донора” нагадує італійський триколор. У рух новинку приводить 3,9-літровий бензиновий V8 з двома турбінами, який має у своєму арсеналі 880 “конячок” та 960 Нм крутного моменту.

Источник материала
Поделиться сюжетом