1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Будьте невинні і молоді: топ-10 хитрих способів зробити ваші очі більшими
Будьте невинні і молоді: топ-10 хитрих способів зробити ваші очі більшими

Будьте невинні і молоді: топ-10 хитрих способів зробити ваші очі більшими

Попри те, що внутрішній світ людини не залежить від зовнішності, перше враження завжди складається на основі візуальної інформації. І як правило, великі, виразні очі завжди асоціюються з молодістю, невинністю та красою.

У деяких людей від природи доволі маленькі очі, але це не означає, що їх не можна збільшити за допомогою макіяжу. Про те, як це зробити розповів Glam.

Форма брів

Прямі брови можуть зробити очі меншими, а вигнуті – візуально відкрити погляд та підійняти верхню повіку. Якщо ви хочете відкоригувати їхню форму, то спершу розчешіть їх догори, а потім вищипайте трохи волосин в місці, де брова буде вигинатися.

Тіні

Спробуйте наносити тіні таким чином, щоб підкреслити складку повіки та надати їй глибини.

Для цього нанесіть темні тіні на всю верхню повіку, а потім ділянку під верхньою складкою витріть ватною паличкою та заповніть світлими тінями з мерехтінням. Таким чином ви можете буквально змінити форму ваших очей і зробити їх більшими.

Внутрішній куточок очей

Додайте мерехтливі або світлі тіні у внутрішній куточок ока. Після цього ваш макіяж буде мати більш свіжий вигляд, а очі здаватимуться більш розплющеними.

Нижня лінія вій

Профарбуйте нижню лінію вій, а саме ватерлінію світлим олівцем для очей. Це допоможе освітлити та відкрити очі, адже буде створюватися ілюзія, ніби їхні білки більші, ніж насправді.

Туш

Туш робить вії більш густими та довгими. Це автоматично візуально відкриває погляд та робить очі більшими.

Якщо у вас дуже короткі натуральні вії, то спробуйте скористатися накладними.

Набряки

Очі здаються меншими, якщо ви маєте мішки під ними або в цілому страждаєте від набряків. Використовуйте крем для очей і консилер, щоб позбутися втомленого вигляду.

Стрілки

Якщо ви хочете візуально збільшити очі, то стрілки можуть як допомогти вам в цьому, так і завадити. Експерти кажуть, що чіткі та грубі лінії можуть зробити погляд більш закритим. Тому використовуйте пензлик або ватну паличку, щоб трохи розтушувати контур стрілки та зробити макіяж димчастим. Це допоможе вам досягти бажаного результату.

Затискач для закручування вій

Дуже багато людей мають достатньо короткі вії або такі, що спрямовані прямо. Крім того, прямі або навислі вії відкидають тіні і через це погляд може здаватися більш втомленим, а очі меншими.

На щастя це легко виправити, якщо скористатися спеціальними щипцями для вій, які підкрутять їх.

Біла підводка

Замість звичної чорної або коричневої підводки спробуйте використати світлі кольори, наприклад, білий. Ви моментально побачите, як очі візуально розкрилися та збільшилися.

Цей спосіб макіяжу особливо ефективний для людей зі смаглявою шкірою, однак на тих, хто має світлу шкіру він також спрацює. Його часто використовують артисти театру, щоб зі сцени було краще видно їхні очі та емоції.

Коричнева підводка

Для створення димчастих очей ви можете спробувати використати коричневу підводку замість чорної. Це зробить ваші очі більшими, оскільки вони будуть мати більш м’який вигляд.

Раніше OBOZ.UA розповідав про секрети макіяжу, які спрацюють у будь-якому віці.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом