Дочка Тома Круза та Кеті Голмс відмовилася від прізвища батька
Дочка Тома Круза та Кеті Голмс відмовилася від прізвища батька

Дочка Тома Круза та Кеті Голмс відмовилася від прізвища батька

Дочка акторів Тома Круза та Кеті Голмс Сурі відмовилася від знаменитого прізвища батька. 18-річна спадкоємиця тепер називає себе Сурі Ноель. Саме з таким ім'ям дівчина закінчила школу минулого тижня. Про це пише Daily Mail.

Ноель – друге ім'я Кеті Голмс. Таким чином дівчина вирішила висловити солідарність із матір'ю. Ймовірно, вона також хоче уникнути асоціацій із батьком та "почати все заново в коледжі". Сурі вперше використала нове прізвище у грудні минулого року, коли грала Мортішу Аддамс у шкільній виставі "Сімейка Аддамсів".

Круз мало брав участі у житті дочки, але допомагав фінансово. За даними журналістів, актор не зустрічався зі спадкоємицею з 2013 року, після того як Холмс розлучилася з ним та залишила рух саєнтології, прихильником якої він є.

Очікується, що Сурі навчатиметься в Університеті Карнегі-Меллон у Піттсбурзі. Дівчина закінчила Вищу школу музики, мистецтва образотворчих та виконавських мистецтв LaGuardia.

Кеті й Том одружилися у 2006 році, а за шість років розлучилися. Причиною їхнього розставання тоді називали сильний вплив релігійно-філософських вчень, яким відданий Круз. У ЗМІ писали, що останньою краплею у стосунках Тома та Кеті стало те, що прихильники саєнтології буквально оселилися в їхньому будинку і Голмс боялася, що її дочку почнуть виховувати чужі люди.

Окрім Сурі, у Круза є ще діти від шлюбу з актрисою Ніколь Кідман - дочка Ізабелла та син Коннор.

Источник материала
Поделиться сюжетом