Фонд гарантування продає активи банку «Конкорд»
Фонд гарантування продає активи банку «Конкорд»

Фонд гарантування продає активи банку «Конкорд»

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитними договорами із квартирами у заставі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"4 липня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «АКБ «Конкорд», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. До складу лоту увійшли права вимоги за кредитними договорами, укладеними з юридичною та фізичною особами, та дебіторська заборгованість фізичної особи", - йдеться в повідомленні.

У забезпечення виконання зобов’язань перед банком оформлено житлову нерухомість, а саме: 31 квартиру у м. Харкові загальною площею 1 333,2 кв м. У Фонді гарантування звертають увагу, що на продаж виставлено право стягнути з боржника заборгованість за кредитним договором у судовому чи позасудовому порядку. Початкова ціна лоту – 18,6 млн грн. Торги будуть проходити за голландською моделлю аукціону.

Як повідомлялося, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб у травні виплатив вкладникам банків, що ліквідуються, понад 10 млн грн гарантованого відшкодування.

Теги по теме
Банк
Источник материала
Поделиться сюжетом