30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Genesis порадував геймерів яскравим болідом
Genesis порадував геймерів яскравим болідом

Genesis порадував геймерів яскравим болідом

Шанувальники знаменитого гоночного симулятора Gran Turismo отримають новинку від корейського бренду Genesis. Суперкар X Gran Racer Vision GT Concept у максимальній комплектації видає “на-гора” 1540 к.с.

Торішній Genesis X Gran Berlinetta Concept отримав більш агресивний обвіс та суттєво збільшену потужність силового агрегату. Новинка отримала назву Genesis X Gran Racer Vision GT Concept, а дебют машини відбудеться у рамках виставки Busan International Mobility Show 2024 у Пусані.

/

Новинка стане четвертим за рахунком віртуальним суперкаром бренду Genesis, призначеним для відеоігор Gran Turismo. Від торішнього X Gran Berlinetta новий болід зовні відрізняється більш виразним переднім спліттером, додатковими карбоновими елементами, повітрозабірниками на крилах, збільшеним дифузором і новими колісними дисками. Ззаду з’явилося величезне антикрило з центральним плавцем та інтегрованими світлодіодами.

Салон боліда оброблений алькантарою та панелями з вуглепластику. Крім того, автомобіль отримав нове кермо з інтегрованою шкалою приладів та панель управління КПП. Також доопрацювали каркас безпеки та захисну дугу за кріслом пілота.

/

Торішній Genesis X Gran Berlinetta з електрифікованим V6 мав у своєму арсеналі 799 кВт/1086 к.с. і 1337 Нм крутного моменту. Нове дітище компанії стало значно потужнішим. Genesis X Gran Racer Vision GT може похвалитися силовою установкою потужністю 1133 кВт/1561 к.с. і крутний момент 1427 Нм. Це стало можливим завдяки вдосконаленому електродвигуну, потужність якого становить 499 кВт/679 к.с. в порівнянні зі 150 кВт/204 к.с. у колишньому концепті. Двигун Lambda II V6 з електричним нагнітачем розвиває потужність 649 кВт/882 к.с.

Як і Genesis X Gran Berlinetta, новий X Gran Racer є віртуальним суперкаром для Gran Turismo, але напрацювання дизайнерів безперечно будуть втілені у майбутніх серійних моделях бренду.

Источник материала
Поделиться сюжетом