30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Hyundai представив новий кросовер для конкуренції з Dacia Spring
Hyundai представив новий кросовер для конкуренції з Dacia Spring

Hyundai представив новий кросовер для конкуренції з Dacia Spring

Hyundai продовжує розширювати свою електричну лінійку. На цей раз компанія представила стильний компактний кросовер під назвою Inster. Новинка пропонуватиметься на ринку Південної Кореї, Європи, на Близькому Сході та в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Inster фактично є електричною версією моделі Casper, тільки він трохи більший за аналог з ДВС. Кросовер сягає у довжину 3825 мм при колісній базі 2580 мм. Ширина і висота становлять 1610 та 1575 мм відповідно. Такі габарити роблять його ідеальним для міських доріг. Їздить модель на 15- або 17-дюймових колесах. Повідомляється, що у Європі Inster займе місце між сегментами A-SUV та B-SUV.

Інтер’єр теж перенесений від Casper. В оснащення салону кросовера увійшли два 10,25-дюймові екрани. Один з них – цифрова панель приладів, а другий – дисплей мультимедійної системи. Є камери кругового огляду, 64-колірне фонове підсвічування, підігрів передніх сидінь, люк на даху та набір функцій ADAS. Об’єм багажника становить 280 літрів, але його можна збільшити до 351 л.

Hyundai Inster буде доступний у версіях Standard та Long Range. Базова оснащена одним електромотором на 95 к.с. та 147 Нм. Живить установку батарея на 42 кВтг, яка забезпечує пробіг до 300 км. Версія Long Range оснащена електромотором потужністю 113 к.с. Запас ходу 355 км забезпечує батарея на 49 кВтг. За рахунок швидкого заряджання постійним струмом потужністю 120 кВт Inster може заряджатися від 10 до 80% всього за 30 хвилин. У продаж у Кореї кросовер надійде цього літа, а на ринок Європи вийде наприкінці року.

/
Источник материала
Поделиться сюжетом