Який вигляд мають і чим сьогодні займаються діти покійного Майкла Джексона. Фото
Який вигляд мають і чим сьогодні займаються діти покійного Майкла Джексона. Фото

Який вигляд мають і чим сьогодні займаються діти покійного Майкла Джексона. Фото

Після смерті 15 років тому легендарний співак Майкл Джексон залишив по собі трьох, на той час, неповнолітніх дітей – синів Принца і Бланкета (прізвисько – Бігі) та доньку Періс. Свою кар'єру нащадки артиста вирішили будувати самостійно, без залучення колишніх зв'язків батька.

Так, 26-річна Періс пробувала себе в ролі моделі, актриси та співачки, тому що "хотіла заробляти на життя і не залежати від грошей батька". Як повідомляє Us Weekly, за останні 4 роки вона випустила 1 студійний та 2 мініальбоми зі своїми піснями: Wilted у 2020 році та The Soundflowers і The Lost EP у 2020 і 2022 роках відповідно.

На своєму концерті минулого року в Лос-Анджелесі, США, Періс пригадала, що саме батько привив їй любов до музики.

"Сьогодні йому виповнилося б 65 років. І він вклав 50 років крові, поту і сліз, любові й пристрасті в те, що він робив, щоб я могла стояти тут, на сцені, перед вами й кричати в мікрофон. Отже, я завдячую йому всім", – промовила вона тоді до глядачів.

А ось з біологічною мамою Деббі Роу у неї були не найкращі стосунки. Після смерті Майкла Джексона у 2009 році дівчина стала зближуватися з нею, але у 2018 році повідомлялося, що Періс перестала спілкуватися з жінкою і поїхала у "притулок хіпі" в Лос-Анджелес, де вона та її друзі жили "як одна сім'я".

Поки донька намагається завоювати увагу світу, сини Майкла Джексона полюбляють бути поза публікою. Найстарший з них, 27-річний Принц, вже 7 років зустрічається з Моллі Ширманг, подругою з коледжу. Як заявляє джерело із посиланням на інсайдерів, пара не планує одружуватися.

"Моллі не цікавить слава Принца чи його сім'ї. Вони хочуть від життя одного й того ж і приймають кожен день таким, яким він є", – заявило анонімне джерело.

Зокрема, він любить їздити на мотоциклах і займається благодійністю.

Про життя молодшого сина, 22-річного Бігі, майже нічого не відомо, хлопець намагається бути поза увагою громадськості. "Бігі – найприватніший із братів і сестер. Він живе сам по собі, не працює, але має хобі", – повідомив інсайдер.

Раніше OBOZ.UA писав, через які трагедії довелося пройти Майклу Джексону за свої прожиті 50 років.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом