1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Остапчук відреагував на скандал із своєю "відстрочкою" від служби в армії
Остапчук відреагував на скандал із своєю "відстрочкою" від служби в армії

Остапчук відреагував на скандал із своєю "відстрочкою" від служби в армії

Український ведучий Володимир Остапчук спростував звинувачення лідера гурту Our Atlantic Віктора Байди в тому, що він начебто отримав відстрочку від служби в армії після дзвінка другу в Верховній Раді. Артист заявив, що справді пройшов військово-лікарську комісію 19 червня з музикантом, але лише для того, щоб стати на облік.

Йому, як стверджує зірка, потрібно оновити дані ще за місцем прописки, що займає багато часу через черги. Про це Остапчук написав у своєму Instagram.

Ведучий бачив пост Віктора Байди, тому вирішив прояснити ситуацію, коли вона набула розголосу в ЗМІ.

"Він запитав, чим ми відрізняємося. Лише тим, що я не оновлював дані, а ставав на облік. Через те, що колись я виїжджав жити в Канаду, я був знятий з обліку", – написав артист.

Він заявив, що 18 травня отримав повістку з рук працівників Шевченківського ТЦК на оновлення даних, але його перенаправили за місцем прописки у Подільський район. Туди ведучий нібито місяць не міг потрапити через черги.

"Згодом зателефонував у поліцію, щоб запитати, що робити, тому що термін, за який я мав стати на облік, збігає. Вони сказали, що треба пройти у Шевченківському, щоб зафіксувати, що я виконав все, а потім буде час перепройти в Подільському", – додав Остапчук.

За словами ведучого, він 19 червня вирушив до Шевченківського району. Чому з ним у поліклініці були поліцейські, шоумен не пояснив.

"Прописаний я у Подільському районі, тому зараз мене перенаправили у Подільський ТЦК, і всю цю процедуру я проходжу заново, а це займає час. Вся інформація є у доступі. Той, хто хоче, може переврити", – закінчив Остапчук.

Щодо звинувачень у "кумовстві", домовленості з впливовим другом у Верховній Раді та відстрочці Остапчук коментарів не дав.

Раніше OBOZ.UA писав, що ведучий в 2023 році виїхав за кордон, щоб провести приватний захід у Хорватії – весілля. А до цього він виступив на святі дружини воронезького "алюмінієвого короля" на грецькому остові Міконос, але звинуватив у цьому менеджера.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом