30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Остаточний розпродаж автомобілів CHERY 2023 р.в
Остаточний розпродаж автомобілів CHERY 2023 р.в

Остаточний розпродаж автомобілів CHERY 2023 р.в

Офіційний дистриб’ютор бренду CHERY в Україні, компанія ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ» (входить до складу КОРПОРАЦІЇ «УКРАВТО»), пропонує доступну пропозицію купівлі нового автомобіля CHERY.

Остаточний розпродаж автомобілів CHERY 2023 року виробництва у офіційних дилерів по всій Україні за спеціальними роздрібними цінами.

ПЕРЕВАГИ та ДОСТУПНІСТЬ

  • Знижки до 80 000 гривень*
  • Спеціальні роздрібні ціни зафіксовано у національній валюті – гривні*
  • Спеціальні роздрібні ціни, з урахуванням знижок від 560 000 грн. до 1 386 000 грн*
  • Обмежений склад
  • Доступне придбання в кредит через програму CHERY ЕКСПРЕС КРЕДИТ**
  • Офіційна гарантія***

МОДЕЛЬНИЙ РЯД

CHERY TIGGO 2 PRO на бензиновому двигуні 1,5 л здатний забезпечити високу ефективність, надійність та низьку витрату палива. Автомобіль представлено у двох комплектаціях Лакшері та Преміум, які укомплектовані кондиціонером, круїз-контролем, камерою заднього виду, 3-х діапазонним регулюванням сидіння водія, і не тільки.

Автомобіль CHERY TIGGO 4 PRO з прекрасним набором опцій у комплектації Комфорт з безключовим доступом, круїз-контролем та зимовим пакетом опцій. Забудьте про гарнітури, тримачі та кабелі, Apple CarPlay, Android Auto дозволить робити звичні справи, не відволікаючись від керування вашим авто.

Вишуканий 5-дверний SUV CHERY TIGGO 7 PRO з  турбованим двигуном 1.5 л має максимальну потужність 115 кВт, максимальний крутний момент 210 Нм.  З 5-ма пасажирами в кросовері об’єм багажного відділення становить 475 л, у разі складання задніх сидінь об’єм багажного відділення може досягати 1500 л. Автомобіль також, доступний у двокольоровому фарбуванні.

Кросовер CHERY TIGGO 8 PRO – 7-ми містний кросовер з преміальними опціями на повному приводі з 2,0 л двигуном. Зручний 24.6 дюймовий інтелектуальний сенсорний екран LCD, захоплюючий панорамний дах та панорамна камера 360°.  Для любителів музики та якісного звучання доступна преміальна акустика від Sony. Зручні режими перемикання керування у дорозі: Еко, Комфорт, Спорт, Сніг, Грунт, 4х4.

Пропозиція діє на автомобілі CHERY 2023 року виробництва до повного розпродажу. Обирайте доступний кросовер CHERY з доступним актуальним складом на нашому сайті АВТО В НАЯВНОСТІабо заповнюйте форму для замовлення.

Источник материала
Поделиться сюжетом