Позитив прокоментував чутки про роман Потапа з колишньою подругою Каменських
Позитив прокоментував чутки про роман Потапа з колишньою подругою Каменських

Позитив прокоментував чутки про роман Потапа з колишньою подругою Каменських

Завгородній та Андрійчук розлучилися 2021 року.

Уже понад рік у Мережі ходять чутки про те, що у стосунках Потапа і Насті Каменських серйозні проблеми. Серед можливих причин сварки зіркового подружжя називають ймовірний роман музичного продюсера з Анною Андрійчук - колишньою дружиною Олексія 'Позитива' Завгороднього.

Вона також раніше була найкращою подругою NK. Жінки перестали спілкуватися, хоча й були дуже близькими.

Про те, чи є романтичні стосунки між Потапом і Андрійчук, висловився в коментарі для Люкс ФМ Позитив. Він зазначив, що вже близько півроку не виходив на зв'язок із колишньою дружиною, але вважає її роман із Потапенком лише чутками.

"Я тільки бачив це від різних джерел, усе це чутки, бо так, щоб я це дізнався від когось близького до всіх нас, – то ні. Тому нічого не знаю", - каже Завгородній.

Також музикант підкреслив, що причини конфлікту між Анною Андрійчук і Настею Каменських йому невідомі.

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська акторка і комік Олена Кравець зізналася, чи шкодує про відхід зі Студії "Квартал-95", частиною якої вона була чверть століття, та розкрила подробиці свого рішення.

Також танцюрист-утікач Влад Яма вперше показав свою позицію в мовному питанні. Він перестав приховувати, що українською мовою він лише іноді веде свій блог, а не використовує її постійно.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом