Ребров: Треба пережити цей день і починати працювати
Ребров: Треба пережити цей день і починати працювати

Ребров: Треба пережити цей день і починати працювати

Головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров дав свій коментар за підсумками поєдинку Євро-2024 проти команди Бельгії (0:0).

Як повідомляє УАФ, наставник зазначив, що команда не потрапила до плей-офф Євро через невдалий перший поєдинок проти Румунії, передає Укрінформ.«На жаль, ми не потрапили до плей-офф через перший матч, в якому програли Румунії. У тій грі після 0:1 і 0:2 ми не прокинулися. Я вдячний футболістам за поєдинок зі Словаччиною. З Бельгією намагалися перемогти, створювати моменти. Іх було достатньо, але ми грали проти топзбірної, було дуже важко... Ми показали характер нашої нації. Зараз важливо показати людям, що ми боремося, що нам потрібна допомога Європи, частиною якої ми є. Дуже важливо для нас бути представленими тут. Прикро, що комамда погано провела першу гру. Але це життя, і важливо реагувати на помилки. Гадаю, ми добре відреагували. На жаль, не пройшли далі, набравши чотири очки. Якщо говорити про сьогоднішню гру, то я пишаюся футболістами. Кожен в Україні, думаю, незадоволений рахунком, але в мене немає питань до гравців.

Сьогодні в нас наймолодша збірна на турнірі. Не розумію, чому ми маємо щось омолоджувати, змінювати. Прийшов той самий Володимир Бражко, грає в основному складі. Ми стежимо за гравцями молодіжної, олімпійської збірних. Це процес. Треба пережити цей день і завтра починати працювати», - сказав Ребров.

Підсумкове турнірне становище у групі Е Євро: Румунія - 4 очки (різниця м'ячів - 4:3), Бельгія - 4 (2:1), Словаччина - 4 (3:3), Україна - 4 (2:4).

Фото: uaf.ua.

Теги по теме
футбол Спорт Европа
Источник материала
loader
loader