Samsung може анонсувати One UI 7.0 вже на початку жовтня
Samsung може анонсувати One UI 7.0 вже на початку жовтня

Samsung може анонсувати One UI 7.0 вже на початку жовтня

Повідомляється, що Samsung, ймовірно, розкрила дату презентації One UI 7.0. Компанія вже повідомила, коли проведе наступну конференцію для розробників Samsung Developer Conference (SDC), на якій, імовірно, і буде анонсована нова ОС.

Що відомо

Згідно з повідомленням з офіційного облікового запису Samsung Developer в X, компанія Samsung планує провести SDC 2024 3 жовтня, в Сан-Хосе, штат Каліфорнія.

Минулого року SDC 2023 відбувся 5 жовтня, а пізніше, того ж місяця був стабільний запуск One UI 6.0. Тому можна припустити, що цього року One UI 7.0 анонсують на SDC 2024, 3 жовтня, і нова оболонка може з'явитися на нових флагманських пристроях Samsung до кінця того ж місяця.

Повідомляється, що One UI 7 на базі Android 15 вже відбувається внутрішнє тестування Samsung.

Відповідно до витоків, One UI 7 покращить такі функції, як Bluetooth Auracast, NFC, загальний дизайн інтерфейсу користувача, анімацію і час автономної роботи. Додатково Samsung може додати функцію блокування програм та вертикальну панель програм.

Очікується, що Android 15 та One UI 7 представлять безліч інших покращень, хоча подробиці про них будуть розкриті з оголошенням програми бета-тестування One UI 7 у наступному кварталі.

Источник материала
Поделиться сюжетом