30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У чому переваги споживання горіхів
У чому переваги споживання горіхів

У чому переваги споживання горіхів

Горіхи варто додати до свого раціону через поживну цінність. Вони є хорошим джерелом рослинного білка, містять корисні для серця жири, вітаміни й мінерали.

Про це повідомили в health. Експерти зауважили, що споживання горіхів може знизити ризик діабету, серцевих захворювань та деяких видів раку.

Горіхи забезпечують білок, клітковину, омега-3 жирні кислоти.

Перевага споживання горіхів:

Зниження ризику серцевих захворювань

Згідно з дослідженням, збільшення споживання горіхів може знизити ризик високого рівня холестерину й артеріального тиску. Омега-3 жирні кислоти мають користь для здоровʼя серцево-судинної системи.

Боротьба з діабетом

Горіхи можуть знизити ризик діабету. Вони покращують концентрацію цукру в крові та чутливість до інсуліну.

Допомога в управлінні вагою

Згідно з дослідженням, горіхи можуть допомогти при схудненні. Зокрема, мигдаль повʼязаний зі зниженим індексом маси тіла та вмістом жиру в організмі людини.

Зниження ризику розвитку раку

Споживання горіхів може допомогти захистити від певних видів раку. Згідно з оглядом 2022 року, горіхи можуть знизити ризик раку товстої кишки, шлунка, підшлункової залози та легенів.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, чомуяйця варто почати їсти кожному.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом