Прикордонники відбили атаку російської ДРГ на Харківщині
Прикордонники відбили атаку російської ДРГ на Харківщині

Прикордонники відбили атаку російської ДРГ на Харківщині


Протидиверсійний резерв відправився на місце події, щоб зачистити місцевість, розповів Андрій Демченко.

Напад російської диверсійно-розвідувальної групи на напрямку села Сотницький Козачок Харківської області в середу, 26 червня, відбили українські прикордонники. Про це в ефірі національного телемарафону Єдині новини заявив речник Державної прикордонної служби полковник Андрій Демченко.

“Вчора ворог спробував провести бойові дії на напрямку населеного пункту Сотницький Козачок на Харківщині. Діяла диверсійно-розвідувальна група, яка зайшла на територію України, зав’язався стрілецький бій, цьому також передували і обстріли ворога з інших засобів ураження. На щастя, на даний момент цю атаку прикордонники відбили. На місце (події) відправлявся протидиверсійний резерв, щоб зачистити місцевість”, – розповів посадовець.

За його словами, незважаючи на загальне зниження в діяльності ДРГ та обстрілів прикордоння з РФ та Білоруссю в червні, Сили оборони мають бути готові до повторення таких ситуацій на будь-якому напрямку сусідства з агресором.

Як ми вже писали, в Генштабі заявили, що російські війська активно застосовують керовані авіаційні бомби для прориву оборони ЗСУ.



Теги по теме
граница
Источник материала
loader
loader