30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
З довгобазного Defender зробили практичний пікап
З довгобазного Defender зробили практичний пікап

З довгобазного Defender зробили практичний пікап

Нідерландська компанія Heritage Customs представила оригінальний пікап Valiance, створений на основі версії Land Rover Defender 130 X Dynamic SE. Новинка коштуватиме солідну суму 142562 євро без урахування податків, що майже вдвічі перевищує вартість моделі-донора.

Асортимент моделей Land Rover Defender у найближчому майбутньому поповниться варіантом на електротязі, а ось про появу в лінійці версії з кузовом пікапі вирішили подбати в голландській тюнінговій майстерні Heritage Customs. Там уже встигли попрацювати над кабріолетом на базі Defender 90, а тепер взялися за серйозніший проєкт.

/

Valiance побудований на основі довгобазної версії Defender 130 X Dynamic SE. Замість просторого 8-місного салону тепер пропонується менш місткий варіант, зате його вантажна платформа дозволяє взяти різноманітний багаж. Запасне колесо перемістили на дах, а брутальності додають масивні захисні балки за задніми стійками. Задній борт прикрасили об’ємною назвою тюнінгового ательє.

Раніше ми розповідали, що британський гонщик Формули-1 Ландо Норріс отримав створений на замовлення Land Rover Defender у ретро-стилі. Для його створення був використаний класичний короткобазний Defender 90 2001, який отримав безліч унікальних деталей і особливостей.

Источник материала
Поделиться сюжетом