30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
АРМА управлятиме ТРЦ «Gulliver» після отримання ухвали суду
АРМА управлятиме ТРЦ «Gulliver» після отримання ухвали суду

АРМА управлятиме ТРЦ «Gulliver» після отримання ухвали суду

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) очікує повний текст ухвали суду щодо ТРЦ «Gulliver», щоб розпочати передбачені законом заходи з управління активом.

Про це повідомила голова АРМА Олена Дума в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Щодо передачі в управління АРМА ТРЦ «Gulliver» <…> АРМА діє виключно в рамках законів України та керується у своїй діяльності нормами спеціального закону про Нацагентство, відповідно до якого (ст. 19) приймає в управління актив на підставі ухвали суду, копія якої надсилається до АРМА. Відтак очікуємо на повний текст ухвали Київського апеляційного суду», - йдеться в повідомленні.

Дума підкреслила, що дії уповноважених осіб Нацагентства щодо управління активами передбачені виключним переліком, зазначеним у цьому ж спеціальному законі.

Отже, за процедурою спочатку треба прийняти арештований актив за актами приймання-передачі від прокурора за відповідною ухвалою суду. Потім – забезпечити огляд активу, за результатами якого складається звіт та публікується оголошення. Наступний крок - здійснити відбір юридичної особи, яка має здійснити оцінку арештованих активів. Останнім етапом є проведення прозорого конкурсу за новими транспарентними, конкурентоспроможними процедурами, де буде обрано управителя арештованого активу.

Як повідомлялося, на початку червня у межах кримінального провадження про несплату податків суд ухвалив рішення про передачу ТРЦ «Гулівер» в управління АРМА.

Фото: vikna.tv

Теги по теме
Киев Суд
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны