Йому назавжди буде 28: помер захисник з Волині, який пройшов гарячі точки фронту. Фото
Йому назавжди буде 28: помер захисник з Волині, який пройшов гарячі точки фронту. Фото

Йому назавжди буде 28: помер захисник з Волині, який пройшов гарячі точки фронту. Фото

Україна втратила ще одного свого захисника. 26 червня 2024 року перестало битися серце воїна з Волинської області Віталія Сорочука. Йому було всього 28 років.

З моменту призову на військову службу у 2023 році Віталій воював на найскладніших ділянках фронту на Запоріжжі та Донеччині і навіть після поранення повернувся на передову. Трагічну звістку повідомили у Колківській селищній об'єднаній територіальній громаді.

"26 червня 2024 року перестало битися ще одне серце - помер наш земляк, учасник бойових дій Віталій Олександрович Сорочук, 25.08.1995 року народження, житель села Майдан-Липненський", – написали на малій батьківщині Героя, не уточнивши, чи він загинув у бою, чи смерть була зумовлена іншими причинами.

У Колківській селищній ОТГ розповіли, що на захист України Віталій став у 2023 році. Відтоді встиг повоювати на найгарячіших ділянках фронту у Донецькій та Запорізькій областях. Був поранений, однак після лікування повернувся на фронт.

"Його знали як відважного, мужнього й сміливого солдата, надійного друга та вірного товариша, його любили й поважали друзі, близькі, побратими", – зазначено у повідомленні.

На малій батьківщині воїна зустріли 27 червня.

Нагадаємо, раніше OBOZ.UA  розповідав, щоу боях за Україну загинув захисник із Хмельниччини Віктор Ман. Свій останній бій він прийняв 21 червня на Харківщині. Без тата залишилися п'ятеро діток.

Окрім того, раніше стало відомо, що  на фронті загинув снайпер із Закарпаття. Василь Кохан прийняв свій останній бій 19 червня на Запоріжжі. Воїну назавжди залишиться 46 років.

Також повідомлялося, що в боях на Донеччині загинув спецпризначенець президентської бригади з Волині. 38-річний Руслан Рябий поліг 23 червня поблизу Красногорівки.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом