"Це ганьба": глава UFC гнівно відреагував на відмову Усика від чемпіонського поясу
"Це ганьба": глава UFC гнівно відреагував на відмову Усика від чемпіонського поясу

"Це ганьба": глава UFC гнівно відреагував на відмову Усика від чемпіонського поясу

Глава Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Дана Уайт гнівно відреагував на відмову Олександра Усика (22-0, 14 КО) від поясу Міжнародної федерації боксу (IBF). Функціонер назвав обурливою ситуацію, коли українцю довелося йти на такий крок, внаслідок чого він перестав був абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі.

Про це Уайт заявив в інтерв'ю YouTube-каналу The Mac Life. За словами керівника UFC, він дуже сподівався на те, що організатори бійцівських вечорів із Саудівської Аравії зможуть вирішити питання зі статусом Усика і допоможуть йому його зберегти для реваншу з Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

"Це ганьба, і я думаю, що така людина, як Турки Аль аш-Шейх, має з цим розібратися. Він організовує бої, які ніхто не може організувати. Усик проти Ф'юрі, це був цікавий бій. У Шейха Туркі своє бачення цього спорту , І я думаю, він зробить все можливе, щоб подібне не повторилося в майбутньому", – сказав Вайт.

Раніше стало відомо, що Усик знаходився у безвихідній ситуації і змушений був піти на відмову пояса IBF. Нещодавно Ф'юрі оскаржив результат поєдинку проти Усика 18 травня. До цього Тайсон вперше назвав причину своєї поразки у бою з Олександром. Крім того, британець потрапив у п'яний скандал, чим сполошив свій табір.

Також українець Олександр оголосив свій радикальний план на продовження кар'єри після реваншу із Тайсоном. Усик назвав найскладніший момент бою з британцем. Також наш боксер відверто висловився про свого суперника.

Як повідомляв OBOZ.UA, британські ЗМІ заявили про те, що у світовому боксі розгортається справжня війна через титул Олександра Усика.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом