FKA Twigs проти Шайї ЛаБафа: нові подробиці судової справи проти зірки "Трансформерів" та реакція його дружини Мії Гот
FKA Twigs проти Шайї ЛаБафа: нові подробиці судової справи проти зірки "Трансформерів" та реакція його дружини Мії Гот

FKA Twigs проти Шайї ЛаБафа: нові подробиці судової справи проти зірки "Трансформерів" та реакція його дружини Мії Гот

Зірка майбутнього блокбастера “Ворон” звинуватила актора у фізичному, психологічному та сексуальному насильстві під час їхніх стосунків у 2019-му році. І виданню People стали відомі нові подробиці гучної справи, розгляд якої розпочнеться 14 жовтня.

Адвокати FKA Twigs опротестовують прохання представників Шайї ЛаБафа надати повну медичну історію Талії. У судових документах, поданих до Верховного суду Лос-Анджелеса в понеділок, 24 червня та отриманих People, адвокати британської співачки стверджують, що адвокати ЛаБафа “неправомірно шукають приватну фінансову та медичну інформацію Позивача, яка не має жодного відношення до цих питань”.

Адвокати Тwigs заявили в судових документах, що 36-річна співачка пройшла психотерапевтичне обстеження і сама підготувала понад 1300 сторінок документів для майбутнього суду над 38-річним ЛаБафом, який, як вона стверджувала, наражав її на сексуальне і фізичне насильство, в її позові, поданому в грудні 2020 року.

Крім того, її адвокати також заявили, що команда ЛаБафа “досліджує всю історію хвороби позивача, виходячи далеко за межі травм, про які насправді йдеться” у справі, не пояснюючи, чому її “історія хвороби, не пов'язана з її емоційним стресом або станом, заподіяним ЛаБафом, їм так необхідна”.

Джерела також повідомляють, що дружина Шайї ЛаБафа, актриса Мія Гот, в якої наступного тижня виходить очікуваний хорор-трилер “МаХХХін”, скасувала частину прес-заходів з промоції фільму. Нагадуємо, що ЛаБаф і Гот почали зустрічатися після виходу “Німфоманки” Ларса Фон Трієра у 2012-му році, одружилися у 2016-му, але у 2018-му році розлучилися, після низки публічних сварок на публіці. ЛаБаф в той же час запросив колишню наречену Роберта Паттінсона, FKA Twigs, у свій режисерський дебют "Милий хлопчик", після чого актори почали зустрічатися. Але через рік пара розлучилася, Шайю ЛаБафа знову бачили з колишньою дружиною Мією, і ходили чутки, що під час карантину пара остаточно примирилася і почала жити разом. Але ні, актора почали помічати за поцілунками у парках Каліфорнії із зіркою “Одного разу… у Голлівуді” Маргарет Кволлі.

Коли ж FKA Twigs подала позов проти Шайї наприкінці 2020-го, Маргарет розірвала стосунки з актором коротко сказавши, що вона вірить Талії Бернет. Також зірку "Ворона" підтримала й інші “колишні" ЛаБафа - співачка Sia, візажистка Керолін Фо. Мовчання зберігали лише Мія Гот та номінантка премії “Оскар” Кері Малліган, яка зустрічалася із зіркою “Трансформерів” після виходу сіквела “Уолл-Стріт”. Шайа ЛаБаф вибачався, заперечував частину звинувачень і вирушив до психіатричної клініки в січні 2021-го замість рехабу для багатих та знаменитих.

У підкасті “Real Ones” Лабаф сказав, що тоді його життя врятувала колишня дружина - Мія Гот: “Вона знімалася в Австралії “Х” та “Перл” поспіль, я не думав, що зможу вийти з нею на зв'язок. У лікарні я порушив кілька правил і мені було заборонено самому зв'язуватися з кимось. Мене кинули всі, дзвонив тільки юрист: ні сім'я, ні друзі, ні навіть чортовий агент. І тут мені зателефонувала Мія, і почала робити це регулярно. Я почув її голос, і це повернуло мені бажання жити”.

Через півроку Шайя було виписано і їх із Гот бачили кілька разів у Лос-Анджелесі, а в січні 2022-го стало зрозуміло, що зірка “МаХХХін” чекає на дитину. У серпні того ж року ЛаБаф підтвердив, що у них з Мією народилася дівчинка, яку назвали Ізабель: "У нас народилася маленька дівчинка Ізабель, їй п'ять місяців, і вона тільки починає сміятися, це дивно", - писав актор. “Міа, моя дружина і я знову знайшли один одного і йдемо до здорової родини з любов'ю та взаємною повагою”. До речі, досі невідомо, чи офіційно вдруге одружилися Гот і ЛаБаф.

FKA Twigs знайшла своє щастя з художником і фотографом Джошуа Хемінгуеєм, якого називає "янголом спокою і доброти", а Маргарет Кволлі вийшла заміж за Джека Антоноффа - відомого музиканта і постійного співавтора пісень Тейлор Свіфт.

Проте всі “колишні” та “нинішні” можуть зустрітися в суді у жовтні 2024-го, якщо команди акторів не погодять до цього часу угоду. І тоді юристи можуть викликати до суду для свідчень й інших зіркових дівчат ЛаБафа, як було у випадку з судами між Ембер Херд і Джонні Депп, і щось підказує, що в цьому випадку на стороні FKA Twigs може бути значно більше голосів “колишніх”.

До речі, подружжя ЛаБаф-Гот і колишні кохані актори зіткнуться "лобами" і в кінопрокаті: зараз на екрани виходить "МаХХХін" з Гот, наприкінці серпня - "Ворон" з FKA, і на початку осені - 120-мільйонний "Мегалополіс" з ЛаБафом та хорор-сенсація Каннського кінофестивалю “Субстанція” з Маргарет Кволлі. Що може бути приводом для погодження умов мирної угоди, але судячи з останніх подій - сторони навпаки готуються до суду.

Источник материала
Поделиться сюжетом