30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Фонд держамайна хоче продати Дніпровське протезно-ортопедичне підприємство
Фонд держамайна хоче продати Дніпровське протезно-ортопедичне підприємство

Фонд держамайна хоче продати Дніпровське протезно-ортопедичне підприємство

Фонд держамайна прийняв рішення продати у приватні власність державне підприємство Dnipro.

protez, яке щороку виготовляє понад 1 200 якісних протезно-ортопедичних виробів.

Про це повідомляє пресслужба Дніпровського протезно-ортопедичного підприємства і ділиться також відео, на якому військові з ампутаціями кінцівок закликають залишити заклад у державній власності.

У повідомленні йдеться, що Dnipro.

protez не дотаційний аутсайдер, рентабельне та конкурентоспроможне підприємство з ефективною командою фахівців, стаціонаром та всіма необхідними потужностями.

«Приватизувати його зараз — поставити під удар захисників, які потребують протезування чи обслуговування вже наявного протезного виробу.

Жодних гарантій, що підприємство та фахівці зможуть продовжити роботу після продажу немає, а отже не лише виготовлення нових, а й обслуговування готових протезів — під питанням!» - йдеться в повідомленні.

Зрозуміти якою логікою послуговується Фонд державного майна України вкрай складно, - зізнаються у пресслужбі установи.

«Адже раціонально виставляти на торги збиткові активи… Лише в такому випадку, приватизація не виглядає, як рейдерство чи спроба прибрати конкурентів».

Також фахівці підприємства звернулися до очільника Фонду державного майна Віталія Коваля з закликом зупинити продаж держзакладу з виготовлення протезів для українських військовослужбовців.

Источник материала
Поделиться сюжетом