"Якийсь даун": Мудрик скипів після вильоту збірної України з Євро-2024
"Якийсь даун": Мудрик скипів після вильоту збірної України з Євро-2024

"Якийсь даун": Мудрик скипів після вильоту збірної України з Євро-2024

Півзахисник збірної України Михайло Мудрик емоційно відреагував на чутки, що він отримав травму перед вирішальним матчем чемпіонату Європи-2024 з Бельгією у тренажерному залі. Футболіст назвав подібну інформацію повним маренням, а журналіста, який поширив її, – дурною людиною.

Про це Мудрик написав у коментарях на сторінці theukrfoot у соціальній мережі Instagram, спілкуючись із вболівальниками. Вінгер лондонського "Челсі" нагадав, що отримав м'язову травму у поєдинку другого туру Євро-2024 проти Словаччини, через яку і був замінений та випав зі складу.

"Чемпіон з маячні. Ті, хто вірить у всіляку маячню від таких чемпіонів, такі ж клоуни. Дуже шкода, що в нас люди тільки й роблять, що шукають привід, щоб заср*ти. Доречніше було б дізнатися правду з перших вуст, а потім зас*ряти. Травму було отримано на 80-й хвилині проти Словаччини. Тут навіть не про критику. А про те, що якийсь даун вкине вброс, і йому одразу вірять. І так уже було неодноразово. Друзі, вірте лише фактам, а не маячні, який розповсюджують заради збирання переглядів", – написав Мудрик.

Нагадаємо, без збірної України зіграла внічию з Бельгією (0:0) і не змогла вийти у плей-офф Євро-2024. Наша команда набрала стільки ж очок, скільки й інші учасники квартету, але програла через різницю м'ячів. "Синьо-жовті" встановили історичне "досягнення" на турнірі.

Як повідомляв OBOZ.UA, Михайла Мудрика було названо одним із двох найкращих футболістів збірної України на чемпіонаті Європи 2024 року в Німеччині.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом