1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Класичний Range Rover забезпечили двигуном від Corvette
Класичний Range Rover забезпечили двигуном від Corvette

Класичний Range Rover забезпечили двигуном від Corvette

Невелика компанія Legacy Overland з містечка Ріджфілд, штат Коннектикут, відома серед фанів класичних позашляховиків своїми проєктами з відновлення та модифікації “олдскульних” Toyota Land Cruiser, Range Rover та Mercedes-Benz G-Class. Нове дітище майстрів компанії є вдалим поєднанням стилю та елегантності британського Range Rover, з сучасною ходовою частиною і потужним мотором.

За основу було взято екземпляр Range Rover Classic 1984 року випуску. “Рідний” двигун і коробка передач поступилися своїм місцем сучасному 6,2-літровому атмосферному мотору General Motors V8 LS3 та 6-ступеневому “автомату”. З урахуванням нового “серця”, роздавальну коробку модифікували. Тепер в арсеналі позашляховика табун із 420 “конячок”, які дозволять отримати масу задоволення як на трасі, так і в умовах бездоріжжя.

/

Кузов пройшов реставрацію. З пісочного кольору автомобіль перефарбували в більш виразний “Тосканський синій”, який чудово виглядає на машині цього року випуску. Також всюдихід отримав комплект 16-дюймових сталевих коліс Rostyle із порошковим покриттям, а антикорозійна обробка шасі має дозволити машині прослужити ще не одне десятиліття.

Не менш ретельна увага була приділена інтер’єру Range Rover. Для обробки салону була використана бежева шкіра Palomino, яка органічно поєднується з шоколадно-коричневим ворсистим килимовим покриттям, новою світлою обробкою стелі та лакованими дерев’яними декоративними панелями. Для меломанів підготували аудіосистему Blaupunkt з Bluetooth, новими динаміками та модернізованим сабвуфером. Також салон пройшов повний курс шумоізоляції, щоби підвищити акустичний комфорт.

Источник материала
Поделиться сюжетом