30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Mini представила електрокрос Aceman Favoured
Mini представила електрокрос Aceman Favoured

Mini представила електрокрос Aceman Favoured

Британська компанія Mini вирішила нагадати про свій новий електрокрос Aceman і презентувала яскраву комплектацію Favoured.

Ми вже розповідали навесні цього року, що компанія Mini презентувала компактний електричний кросовер Aceman, який займає у модельній гамі компанії місце між моделями Cooper та Countryman. Новинка оснащена електромотором потужністю 160 кВт/218 к.с., а максимальний крутний момент в 330 Нм доступний безпосередньо після старту. Батарею місткістю 54,2 кВт/год можна заряджати на стаціонарних станціях потужністю до 95 кВт. Це означає, що на поповнення енергії АКБ від 10 до 80% потрібно менше пів години. З таким арсеналом автомобіль розганяється до першої сотні за 7,1 с, а запас ходу досягає 405 км за циклом WLTP.

/

Новинка доступна в чотирьох різних варіантах обробки та комплектації, включаючи новий варіант Favoured. Дах та дзеркала новинки пофарбовані в чорний колір, а кузов має унікальний для моделі кораловий відтінок Rebel Red. У стандартну комплектацію входять багажні рейлінги та висувний фаркоп. Покупці можуть обирати із широкого асортименту 17-19-дюймових колісних дисків.

Не менш оригінально виглядає салон новинки, який оброблений тканиною кольору “бензину” з помаранчевим градієнтом. У тон можна вибрати спортивні крісла з обробкою з високоякісної штучної шкіри Vescin темно-синього кольору з помаранчевим рядком. Панорамний скляний дах забезпечує додаткове світло у салоні.

/

Просторе заднє сидіння розраховане на трьох пасажирів. Спинка заднього ряду, що складається у співвідношенні 60:40, дозволяє при необхідності розширити об’єм багажного відділення з 300 літрів до 1005 літрів.

Центральне місце на мінімалістичній панелі приладів займає великий OLED-дисплей діаметром 240 мм. Усі функції можна керувати інтуїтивно за допомогою сенсорного або голосового керування. У верхній частині екрана виводяться показники спідометра та рівень заряду батареї, а пункти меню «Навігація», «Медіа», «Телефон» та «Клімат» розташовані внизу. Aceman має широкий набір електронних помічників водія, які зроблять подорож на електрокросі комфортною та безпечною.

Источник материала
Поделиться сюжетом