30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На базі Suzuki Jimny випустять гібрид, електромобіль та пікап
На базі Suzuki Jimny випустять гібрид, електромобіль та пікап

На базі Suzuki Jimny випустять гібрид, електромобіль та пікап

Попит на Suzuki Jimny цього року залишається таким високим, подовжений п’ятидверний Jimny XL ще більше збільшив продажі з початку цього року, при цьому японський бренд продовжує розробляти більше модифікацій популярного компактного позашляховика.

Поряд з електромобільною версією Jimny, яка, як очікується, з’явиться до 2030 року (один із п’яти нових акумуляторних електромобілів Suzuki, які, ймовірно, будуть представлені до кінця цього десятиліття), та гібридною версією, яка має з’явитися раніше, Suzuki все ще розглядає можливість випуску пікапа і нового позашляховика для світового ринку, можливо, під ім’ям Mighty Boy.

«Все, що починається з Jimny, закінчується продажами», — сказав генеральний менеджер Suzuki Australia з автомобілів Майкл Пачота на нещодавній презентації нового Suzuki Swift. Відповідаючи на запитання про довгоочікуваний дводверний пікап на базі Jimny, Пачота заявив: «Проект, я б сказав, не помер. Уявіть Jimny з двома сидіннями спереду і порожнім ззаду».

Місцевий керівник Suzuki також висловив ентузіазм щодо більш ефективних версій Jimny, які зменшать викиди CO2 у всьому автопарку бренду на тлі нового стандарту ефективності транспортних засобів (NVES), який має запровадити федеральний уряд з 2025 року. «Я хотів би побачити інші варіанти продукту Jimny — варіанти, які, ймовірно, навіть могли б допомогти з NVES», — сказав Пачота.

Спекуляції навколо пікап-версії Suzuki Jimny четвертого покоління набули нового імпульсу, коли на Токійському автосалоні 2019 року був представлений концепт Jimny Pick-Up Style.

Продажі Jimny у 2024 році зросли більш ніж на 50 відсотків, що зробило його моделлю Suzuki Australia, що найбільше продається, і другою за популярністю моделлю в сегменті невеликих позашляховиків після Mazda CX-3.

Источник материала
Поделиться сюжетом