30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На тлі чуток про зради Потапа: Настя Каменських відповіла, чи розлучається з чоловіком
На тлі чуток про зради Потапа: Настя Каменських відповіла, чи розлучається з чоловіком

На тлі чуток про зради Потапа: Настя Каменських відповіла, чи розлучається з чоловіком

Настя Каменських прокоментувала стосунки з Потапом зараз. За словами артистки, якби вона справді хотіла розлучитися – то відкрито повідомила б про це.

Виконавиця каже, що вже багато разів розставляла ті самі крапки над "і" щодо чуток про розрив з Потапом. Та щоразу знаходяться нові причини, чому в мережі говорять про розлучення.

Мене дуже дивувало, що продовжували писати, що ми розлучаємося, коли я кажу: "Ми не розлучилися, ми не розлучаємося, ми навіть ніколи не робили таку заяву". Нічого не було, щоб подумали, що ми розлучаємося. Я не розлучаюся зі своїм чоловіком. І коли я захочу це зробити, повірте, я вам повідомлю сама. І нікому цю новину не віддам,
– заявила Настя Каменських.

Чому з'явилися чутки про розлучення Каменських і Потапа

  • Блогер-пліткар Богдан Беспалов у новому ролику здивував черговими чутками. Він заявив, що Потап зраджує Настю Каменських з іншою жінкою. Мова йде про Анну Андрійчук – колишню дружину Позитива.
  • Цікаво, що Позитив теж відреагував на ці плітки. Він каже, що не може підтвердити цю інформацію, адже нічого про це не знає. "Я нічого про це не знаю. І не можу коментувати. Я чую тільки чутки. Так, щоб сказати, що я десь від когось дізнався, то такого нема. Тому, я думаю, що це чутки", — сказав Позитив.
  • До цього в мережі теж говорили про проблеми Насті Каменських у стосунках з Потапом. Зірки перестали публікувати спільні фото й працювали порізно. Зараз вони обоє здебільшого перебувають за кордоном: Каменських виступає з концертами (де співає російською), а Потап пише нову музику у співпраці з іноземними продюсерами.
Источник материала
Поделиться сюжетом