"Він ідіот": Джошуа розкритикував Ф'юрі за ставлення до Усика
"Він ідіот": Джошуа розкритикував Ф'юрі за ставлення до Усика

"Він ідіот": Джошуа розкритикував Ф'юрі за ставлення до Усика

Колишній дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) жорстко розкритикував свого співвітчизника Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО). Уродженець Вотфорда зізнався, що зрадів поразці Циганського короля від Олександра Усика (22-0, 14 КО).

Такі відверті заяви Джошуа зробив в інтерв'ю The Independent. 34-річний британець підкреслив, що Ф'юрі просто ганьбить спорт своїм ставленням та висловлюваннями на адресу інших боксерів. Ентоні також висловив упевненість, що все ж поб'ється з Тайсоном.

"Я радий, що Ф'юрі не став абсолютним чемпіоном, я просто думаю, що він ідіот. Завжди казав, що цей ідіот неповажний. Те, як він ставився до Усика без поваги, називаючи його маленьким кроликом та середньоваговиком, не йде на користь спорту. Усик – хороший боєць, цього не можна заперечувати. Мене більше не хвилює, виграє він чи програє, я просто хочу битися з ним. Ф'юрі ухиляється від багатьох людей найвищого рівня. Йому потрібно продовжити, прийти і битися зі мною і припинити витрачати мій час", – сказав Джошуа.

Британець 21 вересня поб'ється зі співвітчизником Данієлем Дюбуа (21-2, 20 КО). На коні стоятиме пояс Міжнародної федерації боксу (IBF), від якого відмовився Усик. Стало відомо, що IBF не залишила вибору нашому чемпіону. Ця ситуація обурила голову Абсолютного бійцівського чемпіонату Дану Вайта.

Нещодавно Ф'юрі оскаржив результат поєдинку проти Усика 18 травня. До цього Тайсон вперше назвав причину своєї поразки у бою з Олександром. Крім того, британець потрапив у п'яний скандал, чим сполошив свій табір.

Також українець Олександр оголосив свій радикальний план на продовження кар'єри після реваншу із Тайсоном. Усик назвав найскладніший момент бою з британцем. Також наш боксер відверто висловився про свого суперника.

Як повідомляв OBOZ.UA, британські ЗМІ заявили про те, що у світовому боксі розгортається справжня війна через титул Олександра Усика.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом