Помилка в документах: небезпечного злочинця випустили з в'язниці замість іншої людини
Помилка в документах: небезпечного злочинця випустили з в'язниці замість іншої людини

Помилка в документах: небезпечного злочинця випустили з в'язниці замість іншої людини

Співробітники виправної установи випустили на свободу обвинуваченого у вбивстві Амаріона Сандерса. Тепер чоловіка розшукує поліція штату і служба маршалів США.

В американському місті Клівленд, штат Огайо, небезпечний злочинець опинився на волі через помилку в документах. Про це пише Cleveland.com.

Суддя припустився помилки під час розгляду справи 35-річного Антоніо Сеймура, підозрюваного в нападі та крадіжці. Через неявку свідків на засідання прокуратура зняла обвинувачення. Однак під час оформлення документів про звільнення Сеймура номер його справи було записано з помилкою: замість 685908 вказали 685909.

Справа з номером 685909 стосувалася не Сеймура, а іншого ув'язненого — 22-річного Амаріона Сандерса, який перебував у в'язниці в очікуванні суду за обвинуваченням у вбивстві. Отримавши нову постанову, співробітники в'язниці були змушені його відпустити. Тепер Сандерса розшукують поліція Клівленда і служба маршалів США.

Суддя і прокурор Тімоті Дж. МакГінті
Фото: Cleveland.com

Сандерса утримували під вартою під заставою в $1 млн. Його обвинуватили в убивстві Дерека Дрісколла 23 вересня 2023 року. Суд над Сандерсом мав відбутися 19 серпня. Він заперечує звинувачення.

Спроби зв'язатися з адвокатами розшукуваного злочинця, Патріком Лірі та Карлом Салліваном, не увінчалися успіхом.

Тімоті Дж. МакГінті, суддя і прокурор з великим стажем, який вивчав матеріали справи, відмовився від розмови зі ЗМІ. Протягом останніх двох тижнів він розглядав справи в залі суду колишнього судді Деніела Гаула, якого Верховний суд Огайо в грудні відсторонив від посади через те, що він вів кілька справ.

Раніше Фокус повідомляв, що міністра кинули за ґрати за використання "чорної магії" проти президента. Поліція поки не підтвердила, але й не спростувала інформацію про обвинувачення. Чиновниця перебуває під вартою і чекає завершення розслідування.

Також стало відомо, що нахабний чоловік вирішив заночувати у дворі незнайомої жінки. Еріка Вайт ввічливо попросила незнайомця забратися зі своєї території, але той не хотів її навіть слухати. Жінці довелося пригрозити порушнику поліцією.

Теги по теме
полиция
Источник материала
Поделиться сюжетом