30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Renault презентував свій найбільший кросовер
Renault презентував свій найбільший кросовер

Renault презентував свій найбільший кросовер

На автошоу у Пусані (Південна Корея) Renault презентував третє покоління кросовера Koleos. Автомобіль отримав приставку Grand у назві, а разом із ним і китайську ДНК.

Справа в тому, що новий Koleos створений у рамках співпраці Renault та Geely, і основою для нього став Geely Monjaro. Щоправда, кросовер візуально сильно відрізняється від донора, тому що йому замінили більшу частину кузовних панелей. Він отримав безрамкову решітку радіатора, яка візуально поєднана з фарами, та масивні бампери. Широкий атлетичний капот і виштампування з боків додають йому брутальності. У загальну стилістику ідеально вписуються задні ліхтарі, виконані у формі єдиного блоку, та колісні диски з оригінальним дизайном.

Grand Koleos більший за нинішню модель. Він досягає в довжину 4780 мм при колісній базі 2820 мм. Однак навіть за таких габаритів його салон залишився п’ятимісним. У компанії заявляють, що простору для ніг задніх пасажирів побільшало і виріс багажний відсік. Його об’єм становить 562 літри, а при складених задніх сидіннях він сягає 2034 л.

Оснащення та компонування кабіни, як у Monjaro. У нього входить 12,3-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з аналогічним екраном і 12,3-дюймовий екран для переднього пасажира. Рульове колесо залишилося незмінним, але з логотипом Renault замість Geely, як і центральна консоль, селектор передач і перемикач передач. Є тризонний клімат-контроль, аудіосистема Bose, камери кругового огляду та широкий набір систем безпеки та допомоги водієві.

Renault Grand Koleos запропонують із 2,0-літровим чотирициліндровим турбодвигуном потужністю 211 к.с. і 325 Нм крутного моменту, який працює у парі з семиступінчастою автоматичною коробкою передач та системою переднього приводу. Також є гібридна версія E-Tech на основі 1,5-літрового двигуна, який доповнений електромотором. Стверджується, що її витрата палива зі змішаним режимом становить 4,3 літри на 100 км.

Новий Renault Grand Koleos з’явиться в автосалонах Південної Кореї восени 2024 року. Коли модель вийде на інші ринки, невідомо.

/
Источник материала
Поделиться сюжетом