30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Рятувальники Хмельниччини отримали відзнаки, квартири та спецмашини
Рятувальники Хмельниччини отримали відзнаки, квартири та спецмашини

Рятувальники Хмельниччини отримали відзнаки, квартири та спецмашини

На Хмельниччині до Дня Конституції України відзначили рятувальників — вручили нагороди, ключі від нового житла та сертифікати на спецавтомобілі.

Про це повідомляє Хмельницька ОВА, передає Укрінформ.

Привітав працівників Головного управління ДСНС у Хмельницькій області начальник ОВА Сергій Тюрін.

"У нинішній війні рятувальники роблять усе можливе, щоб допомогти людям, які постраждали від російської агресії. Вони ліквідовують наслідки обстрілів, рятують людей з-під завалів, надають допомогу постраждалим. На жаль, війна забрала життя багатьох наших героїв-рятувальників. Ми схиляємо голову перед їхньою пам'яттю та дякуємо їм за мужність і самовідданість. Громада Хмельниччини щиро цінує працю рятувальників. Ваша професія – це не просто робота, це покликання", - звернувся Тюрін до вогнеборців.

За високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків та з нагоди Дня Конституції він вручив відзнаки Хмельницької ОВА працівникам-рятувальникам. А начальник Головного управління ДСНС в області Едуард Братко нагородив нагрудним знаком “Герой-рятівник” Олександра Жука, який у червні врятував від утоплення двох дівчат-підлітків на водоймі в обласному центрі.

Крім того, як зазначається, Тюрін передав рятувальникам сертифікати на автобус Isuzu ATAMAN та автоцистерну MERCEDES-BENZ для підвезення питної води. Також разом із керівниками обласної та міської рад вручили ключі від нового службового житла сім'ям сімох рятувальників.

Як повідомляв Укрінформ, для психологів, які працюють в системі Державної служби надзвичайних ситуацій, запустили програму супервізійної підтримки.

Теги по теме
ГСЧС
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны