1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Що потрібно для того, щоб робити шоколад і побалувати потім рот солодощами
Що потрібно для того, щоб робити шоколад і побалувати потім рот солодощами

Що потрібно для того, щоб робити шоколад і побалувати потім рот солодощами

"Як зробити твердий шоколад у домашніх умовах?" - цим питанням напевно періодично задаються ласуни. Главред детально відповідає на нього.

Що потрібно для того, щоб робити шоколад?

Для виробництва шоколаду потрібно кілька основних інгредієнтів і процесів, повідомляє проєкт How It's Made.

Процес приготування шоколаду включає в себе безліч етапів - змішування і перемелювання какао-бобів з іншими інгредієнтами, конширування (тривале перемішування і нагрівання для досягнення потрібної текстури), відпочинок і застигання.

Яку олію додають у шоколад?

У шоколад зазвичай додають какао-масло. Це натуральний жир, який витягують із какао-бобів, який надає шоколаду гладку текстуру і допомагає йому плавитися в роті. Какао-масло також відіграє важливу роль у процесі кристалізації шоколаду, що забезпечує його блиск і хрускіт під час розламування.

Що можна використовувати замість какао-масла?

Замість какао-масла іноді використовують замінники, особливо в дешевших або спеціалізованих продуктах.

Ці замінники можуть включати:

Замінники какао-масла часто використовуються в шоколадних продуктах, які не можуть називатися справжнім шоколадом згідно зі стандартами деяких країн, і вони можуть змінювати смак і текстуру кінцевого продукту.

Що таке How It's Made?

How It's Made - пізнавальний канал, який присвячений різним аспектам людського життя. Станом на червень 2024 року на нього підписані 123 тисячі фоловерів.

Вас може зацікавити таке:

Источник материала
Поделиться сюжетом