Топ-7 важливих порад щодо схуднення для молодих мам
Топ-7 важливих порад щодо схуднення для молодих мам

Топ-7 важливих порад щодо схуднення для молодих мам

Коли у вас маленька дитина, у вас може не вистачати часу чи розумової енергії на щоденні кардіо-тренування чи тренування з обтяженнями, або не бути зайвих коштів, щоб витрачати їх на найкращі органічні продукти.

Все ж є багато речей, які ви можете реально зробити, щоб прискорити втрату ваги. Ось 7 корисних порад для молодих батьків, які прагнуть схуднути, пише Eat This Not That. 

Не бійтеся ставати на ваги

Після пологів в організмі відбувається багато гормональних змін, які можуть спричинити коливання ваги та емоцій. Для деяких піднятися на ваги в цей час, по суті, означає напад паніки. Дієтолог попереджає, що перевтома та стрес через вагу можуть бути контрпродуктивними для схуднення та завадити вам скинути кілограми. Тому якщо боїтися стати на ваги, використовуйте одяг як індикатор.

Мінімізуйте вплив стресу

овоспечені батьки можуть спробувати включити деякі види діяльності для зменшення стресу, наприклад п’ятихвилинну медитацію щодня, і будь-яким можливим способом повернутися до приємних занять, таких як вечеря, спілкування з друзями – це дійсно може допомогти у зниженні ваги.

Будьте позитивним прикладом для наслідування

Їжа, яку ви вирішите їсти на очах вашої дитини, дуже ймовірно, сформує її тіло та сприйняття на все життя. Навчіться правильному харчуванню у зареєстрованого дієтолога та створіть атмосферу здоров’я вдома.

Не їжте дитячу їжу

Багато батьків роблять помилку, пробуючи їжу, готуючи її для своєї дитини. Це хибний шлях.

Пийте воду

Вода відіграє ключову роль майже в усіх функціях організму, і вона насичує вас, тому ви, як правило, їсте менше, що сприяє схудненню.

 Також зауважте, що достатня кількість води особливо важлива для матерів, які годують грудьми, оскільки кількість грудного молока безпосередньо залежить від кількості води, яку ви споживаєте.

Годуйте дитину грудьми

Грудне вигодовування не тільки приносить значні переваги для здоров’я матерів, воно може бути величезною допомогою для схуднення. "Під час грудного вигодовування виділяється близько 400-700 калорій на день (за даними Американської асоціації вагітних), що може допомогти у втраті ваги, набраної під час вагітності", — каже Таня Цукерброт, MS, RD, і засновник F-Factor Diet. 

Складіть план

 Щоб налагодити та відновити порядок у своєму житті, почніть із правильного харчування. Знайдіть час, щоб спланувати, що і коли ви збираєтеся їсти. 

Раніше OBOZ.UA розповідав про те,як вуглеводи впливають на скидання зайвої ваги. 

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом