30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Уболівали, як за Мессі: аргентинець став доларовим мільйонером на WSOP
Уболівали, як за Мессі: аргентинець став доларовим мільйонером на WSOP

Уболівали, як за Мессі: аргентинець став доларовим мільйонером на WSOP

Як перетворити 1 500 на 1 250 000 доларів? Приїдьте до Лас-Вегасу, придбайте квиток на турнір Millionaire Maker з Безлімітного Холдему і впродовж 5 днів переграйте 10 938 суперників. Франко Спітале із завданням упорався на відмінно.

За фінальним столом у аргентинця була найгучніша група підтримки. Кілька десятків уболівальників настільки жваво топили за Спітале, що здавалось, ніби це фінал чемпіонату світу за участю збірної Аргентини. Покерний Мессі, зрештою, не підвів.

Відео з Youtube-каналу PokerNews

Перегравши у хедз-апі Джастіна Кері (1 001 169 доларів призових), Франо Спітале не лише оформив свій бест-кеш у кар’єрі, але й здобув свій перший золотий браслет. Здобуття трофею присвятив своїй донці Еммі. Після того як добряче відсвяткує і відіспиться, аргентинець націлений добре виступити й у Головній події, яка стартує 3-го липня.

Негреану чекав цього понад 10 років: є сьомий браслет WSOP

Один з найуспішніших та найпопулярніших покеристів в історії зняв прокляття, що довгі роки висіло над ним на Світовій серії покеру. Канадець виграв один із найбільш престижних турнірів фестивалю.

Источник материала
Поделиться сюжетом